Ohita navigaatio

Kaukolento edessä? Max Mara, Boss, Longchamp ja Duty Free palvelevat lähellä porttiasi Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
14.08.2023 klo 08:53
Porttialueen myymälöitä rivissä
Matkustus
Matkustajat voivat ostaa kaikista lentoaseman myymälöistä.

Jos matkustat Schengen-alueen ulkopuolelle, lentosi lähtee passintarkastuksen jälkeisiltä porteilta 37–55. Useat myymälät ja kioskit palvelevat kaukolentojen porttialueella, kuten muotiliikkeet Max Mara, Urban Attitude, Boss, MCM, Montblanc ja Longchamp. Suomalaisia brändejä edustavat Iittala, Marimekko, Finspiration ja Moomin Shop.

Suositut lentokenttäkioskit R Kioski ja WHSmith tarjoavat lisäksi laajan valikoiman eväitä ja luettavaa pitkälle lennolle.

Duty Free -myymälät matkasi varrella

Passintarkastuksen jälkeen matkasi varrella on useampi Duty Free -myymälä porteilla 37-39 ja 40. Liikkeissä on valikoima tuoksuja, kosmetiikkaa ja makeisia.

Samaan myymäläketjuun kuuluva muotiliike Boss, MCM, Montblanc ja Longchamp on avautunut portille 40. Myymälästä löydät tunnettujen luksusbrändien vaatteita, asusteita ja laukkuja.

Maailman makuja lennolle mukaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on noin 30 ravintolaa ja kahvilaa, joista Ajisen Ramen ja Asia Street Cooking tarjoavat herkullisia aasialaisia makuja porteilla 37-40. Ravintolat Nordic Kitchen ja Jamie’s Deli puolestaan tarjoavat valikoiman suosikkiannoksia ja helposti mukaan otettavia ruokia ja juomia.

Lapsiperheiden rakastama muumikahvila Moomin Coffee sekä maailmankuulu kahvila Starbucks palvelevat myös alueella. Molemmista voi helposti napata kahvia ja purtavaa lennolle mukaan.

Lue myös

Helsinki-Vantaalle avautui liuta uusia myymälöitä – voit ostaa kaikista lentoaseman kaupoista

Katso kaikki Helsinki-Vantaan brändit ja myymälät

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 31. maaliskuuta 2023.