Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalle avautui liuta uusia myymälöitä – voit ostaa kaikista lentokentän kaupoista

Artikkeli julkaistu
16.02.2023 klo 08:38
Kauppakäytävä Helsinki-Vantaan porttialueella
Matkustus
Tiesitkö, että Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui uusi Duty Free, Marimekko, Lindroos, Balmuir ja muita myymälöitä?

Helsinki-Vantaan porttialue on uudistunut lyhyessä ajassa täysin. Matkustajia palvelee turvatarkastuksen jälkeen useita uusia kotimaisia ja kansainvälisiä myymälöitä, kahviloita ja kioskeja.

Kaikki matkustajat voivat ostaa tuotteita Helsinki-Vantaan myymälöistä. Porttialueen uudistus on osa Finavian mittavaa kehitysohjelmaa Helsinki-Vantaalla.

Yli tuhannen neliön Duty Free kentän sydämessä

Joulukuussa 2022 avautunut Duty Free -myymälä sijaitsee porttialueen ytimessä ja tarjoaa valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä brändejä lentomatkustajille.

Porttialueella 27–30 lentomatkustajia palvelee uudistunut kauppakäytävä, josta löytyy esimerkiksi muoti- ja vaateliikkeet Balmuir, Marimekko, ja AERA Woman ja Man, sekä suositut lentokenttäkioskit WHSmith ja R Kioski. Myös Iittala avaa pian ovensa.

Lisäksi koruja ja kelloja myyvä Lindroos avasi kauppakäytävälle säkenöivän myymälän ja Collection uuden aurinkolasiliikkeen Duty Freen edustalle.

Ravintola- ja kahvilavalikoima lisääntyy

Helsinki-Vantaan uusin kahvila, Kaffet, palvelee matkustajia kiitotiemaisemissa Duty Freen ja Aspire Loungen edustalla. Kahvilan pullat ja purtavat valmistetaan sen omassa leipomossa lentokentällä.

Kahvila Refuel puolestaan palvelee noin vuosi sitten avatulla uudella alueella, porteilla 34–36.

Lisäksi Finavia rakentaa Helsinki-Vantaalle ravintolamaailmaa, joka avautuu keväällä 2023. Kuuden ravintolan myötä porttialueelle syntyy noin 400 uutta asiakaspaikkaa.

Lue myös

Upea Duty Free -myymälä avautui Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle rakentuu yli tuhannen neliön ravintolamaailma