Ohita navigaatio

Upea Duty Free -myymälä avautui Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Artikkeli julkaistu
12.12.2022 klo 10:12
Duty Free -myymälä portilla 27
Matkustus
Lentoasemayhtiö Finavian ja Dufryn suunnittelema myymälä avautui Helsinki-Vantaan lentoasemalle joulukuussa 2022.

– Olemme innoissamme uuden Duty Free -myymälän avautumisesta. Myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla lentoasemamme porttialueen sydämessä. Uskomme, että uudet konseptit ihastuttavat lentomatkustajiamme, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Finavia ja Dufry ovat kehittäneet tuotevalikoimaa yhteistyössä, suomalaisten ja kansainvälisten matkustajien mieltymykset huomioiden.

– Olemme iloisia voidessamme avata Helsinki-Vantaalle tämän uuden myymälän, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän paikallisia ja kansainvälisiä brändejä. Erinomainen yhteistyömme Finavian ja näiden brändien kanssa on antanut meille mahdollisuuden luoda uuden ostoskokemuksen, joka tekee asiakkaasta tyytyväisemmän matkallaan, Dufryn Pohjoismaiden toimintojen johtaja Margareta Le Calvé sanoo.

Dufry avaa liki 1 400 neliön myymälään ensimmäisen Mind.Body.Soul -hyvinvointikonseptinsa Euroopassa. Vastaavia konsepteja on avattu maailmalla vasta kaksi, Brasiliassa ja Jordanissa.

– Hyvinvointi, luonnonläheisyys ja kotimaisuus ovat merkityksellisiä asioita matkustajillemme. Tavoitteemme on kehittää kaupallista valikoimaamme vastaamaan heidän tarpeitaan, Immonen sanoo.

Liikkeessä korostuvat erityisesti kehon ja mielen hyvinvoinnin tuotteet.

Duty Free -myymälän avautuminen on osa laajempaa uudistusta Helsinki-Vantaan porttialueella. Finavia toteuttaa Helsinki-Vantaalla mittavaa kehitysohjelmaa, joka valmistuu vuonna 2023.

Lue lisää

Tutun porttialueen kauppakäytävä uudistuu – Balmuir ja Marimekko avasivat myymälänsä Helsinki-Vantaalle

Kotimaan matkustajat voivat nyt tehdä ostoksia Helsinki-Vantaan lentoaseman tax-free -myymälöissä