Ohita navigaatio

Kesälomalle Italiaan tai Kreikkaan? Katso TUI:n uudet kesäkauden kohteet!

Artikkeli julkaistu
24.04.2023 klo 14:38
Matkustajia lentoasemalla
Reitit & Kohteet
Matkanjärjestäjä TUI lentää kesällä 2023 useaan suosittuun lomakohteeseen. Matkustajille on kesäksi luvassa uusia upeita ranta- ja kaupunkilomakohteita Italiassa ja Kreikassa.

Matkanjärjestäjä TUI kertoo tiedotteessaan, että sen matkakohdevalikoima laajenee kesäkaudelle 2023.

Upea Italia

Italian Rimini on klassinen rantalomakohde, jossa matkustajia odottaa hienot hiekkarannat, italialainen ruoka ja viini, mielenkiintoinen vanha kaupunki sekä lukuisat museot.

Shoppailijoille kaupungista löytyy tyylikkäiden design-liikkeiden lisäksi myös isompia ostoskeskuksia.

TUI:n toinen uusi kohde Italiassa on maalauksellinen Polignano a Mare, Etelä-Italian aurinkoisen ”saappaankoron” pieni rannikkokaupunki. Apuliassa sijaitsevaa pikkukaupunkia on kuvattu alueen kauneimmaksi.

Kuvankaunis Kreikka

TUI:n uusi kohde Kreikassa on Georgioupoli, pieni kylä Hanian ja Rethymnonin välissä Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä rannikko on pääosin kilometrienpituista kullankeltaista hiekkarantaa. Kylässä on kivoja pikku putiikkeja, leipomoita ja kodikkaita paikallisia tavernoita.

Koillis-Kreikassa sijaitseva Halkidikin niemimaa on taas tunnelmaltaan rauhallisempi ja rennompi kuin Kreikan saariston suuret saaret.

Niemimaassa on kartasta katsottuna ikään kuin kolme ”sormea”, jotka ulkonevat mantereesta ja joista jokainen tarjoaa lomailijoille kuvankauniita maisemia ja upeita rantoja.

Lue myös

Lentolistaus: Näihin kohteisiin Finavian lentoasemilta lennetään suoraan