Hoppa över navigering

Sommarlov i Italien eller Grekland? Kolla in TUI:s nya sommardestinationer!

Article published
24.04.2023 kl 14:38
Matkustajia lentoasemalla
Destinationer
Researrangören TUI flyger till flera populära semesterdestinationer i sommar. Denna sommar kan resenärer njuta av nya underbara strand- och stadsdestinationer i Italien och Grekland.

Researrangören TUI säger i sitt pressmeddelande att de expanderar sitt urval av destinationer för sommarsäsongen 2023.

Underbara Italien

Rimini i Italien är en klassisk solsemesterort där resenärerna välkomnas av fina sandstränder, italiensk mat och vin, en intressant gammal stad och många museer. Förutom stiliga designbutiker finns det också större köpcentrum för shoppare i staden.

TUI:s andra nya destination i Italien är den pittoreska Polignano a Mare, en liten kuststad i södra Italiens soliga ”stövelklack”. Den lilla staden i Apulien har beskrivits som den vackraste i regionen.

Bildsköna Grekland

TUI:s nya destination i Grekland är Georgioupoli, en liten by mellan Chania och Rethymnon på norra kusten av Kreta. Här är kusten främst en flera kilometer lång gyllene sandstrand. Byn har små söta butiker, bagerier och mysiga lokala tavernor.

Halkidikihalvön i nordöstra Grekland däremot är lugnare och mer avslappnad till sin stämning än de stora öarna i den grekiska skärgården. Sedd på kartan har halvön tre "fingrar" som sticker ut från fastlandet och som erbjuder semesterfirare pittoreska landskap och underbara stränder.