Ohita navigaatio

Nappaa eväät lentokentältä mukaan – lue vinkit Helsinki-Vantaan kahviloihin ja ravintoloihin

Artikkeli julkaistu
10.08.2023 klo 08:34
Kahvilan työntekijä ojentaa tiskin yli asiakkaalle takeaway-pussia.
Matkustus
Kaipaatko herkullisia eväsideoita lennollesi? Nappaa tästä talteen viisi vinkkiä take away -eväisiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

1. Alepa

Tuloaulassa sijaitseva Alepa on avoinna ympäri vuorokauden. Alepan laajasta valikoimasta löytyy evästä jokaisen makuun – oli toiveissasi sitten raikkaat hedelmät tai paistopisteen suolaiset eväät.

Alepan valikoimasta löytyy lennolle myös pienempää purtavaa kuten pähkinöitä, makeisia tai sipsejä, jotka on helppo pakata laukkuun mukaan.

2. Subway

Subwaysta saat nopeasti lennolle mukaan täytetyn leivän juuri haluamillasi täytteillä. Laaja valikoima erilaisia leipiä ja täytteitä takaavat, että eväsleipäsi vastaavat mieltymyksiäsi.

Tuloaulassa sijaitseva Subway on auki vuorokauden ympäri, joten nämä maailmankuulut täytetyt leivät saa kätevästi mukaan niin aamu- kuin iltalennoille. Kesäkuussa 2023 Subway avasi toisen ravintolansa myös portille 16.

3. Kaffet Bakery

Jos kaipaat matkaasi makeaa evästä, tuloaulassa palveleva Kaffet Bakery tarjoaa lennolle uunituoreet pullat ja leivonnaiset. Nämä herkulliset leivonnaiset sekä erilaiset leivät valmistetaan alusta alkaen kahvilan omassa leipomossa.

Valikoimasta löytyy myös täyttävämpiä salaatteja ja lounasleipiä, jotka pakataan helposti mukaan otettavaksi ja lennolla nautittavaksi.

4. Asia Street Cooking

Suuntaa porteilla 37–39 sijaitsevaan Asia Street Cooking -ravintolaan, jos kaipaat makumatkaa aasialaiseen katuruokakulttuuriin. Ravintola tarjoaa esimerkiksi täytettyjä baoja, höyrytettyjä dumplings-annoksia ja herkullisia Banh Mi-patonkeja.

Nappaa juomaksi kuplatee, sillä Asia Street Cooking on Helsinki-Vantaan lentoaseman ainoa kuplateetä tarjoava ravintola.

5. Jamie’s Deli

Portilla 40 sijaitsevassa Jamie’s Delissä tarjoillaan rustiikkista, paikan päällä valmistettua ruokaa.

Ainesosat ovat aina tuoreita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Valikoimasta löydät maukasta artesaanipizzaa, herkullisia ciabatta-voileipiä sekä tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita.

Katso myös parhaat aamiaispaikat Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran 1.6.2023.