Ohita navigaatio

Niko Syrjä nimitetty Porin lentoaseman päälliköksi

Artikkeli julkaistu
18.08.2023 klo 11:45
Niko Syrjä kasvokuva
Ihmisiä & Ilmailua
Niko Syrjä aloitti Porin lentoaseman päällikkönä 1. elokuuta 2023. Lentoaseman päällikkönä hän vastaa operatiivisten toimintojen johtamisesta sekä suhteista kentän muihin toimijoihin ja alueen sidosryhmiin. Syrjä siirtyi uuteen tehtäväänsä Helsinki-Vantaan lentoaseman kunnossapidon vuorovastaavan roolista.

- Olemme erittäin iloisia, että uusi päällikkö Poriin löytyi talon sisältä. Niko Syrjällä on vahvaa osaamista lentoasemaympäristöstä jo yli kymmenen vuoden ajalta ja hän tuntee myös Porin kentän, sanoo Finavian aluejohtaja Juha Aaltonen.

Finavialle on tärkeää, että jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen uran talon sisällä. Niko Syrjä on kouluttautunut työnsä ohessa Finaviassa muun muassa lentoasemahuoltajan ammattitutkintoon ja on valmistumassa rakennus- ja ympäristötekniikan insinööriksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta.

- Niko on edennyt Helsinki-Vantaalla kunnossapidon ammattihenkilöstä vuorovastaavaksi ja nyt edelleen lentoaseman päälliköksi Poriin. Haluamme pitää kiinni ammattitaitoisesta henkilökunnastamme ja panostamme urapolkujen kehittämiseen, sanoo Aaltonen.