Ohita navigaatio

Turun ja Oulun lentoasemien ravintolatarjonta uudistuu

Artikkeli julkaistu
28.12.2023 klo 07:37
Matkustaja kahvilassa kahvikuppi kädessä
Matkustus
Finavia ja SSP Finland ovat allekirjoittaneet viiden vuoden sopimuksen Turun ja Oulun lentoasemien ravintolapalveluista. Sopimuksen myötä sekä lähtöauloissa että porttialueella sijaitsevia ravintolatilat remontoidaan ja tuotevalikoima paranee.

‒ Olemme hyvin tyytyväisiä, että Oulun ja Turun lentoasemien ravintolapalvelut kehittyvät. Meillä on monen vuoden kokemus yhteistyöstä SSP Finlandin kanssa. On mahtava päästä jatkamaan tätä yhteistyötä myös tulevaisuudessa, verkostoliiketoiminnan kehitysjohtaja Olli Väyrynen sanoo.

Turun lentoasemalla Tori Turku -ravintola palvelee jatkossakin asiakkaita lähtöaulassa. Ravintola tarjoaa korkealaatuisen lounasbuffetin niin matkailijoille kuin lentoaseman lähistöllä toimivien yritysten työntekijöille.

Turku Café jatkaa toimintaansa uudistettuna Turun lentoaseman porttialueella. Suomalaisia herkkuja ja kahvilatuotteita tarjoava kahvila on tuttu monille matkailijoille jo vuosien ajalta. Turku Cafésta on mahdollista ostaa mukaan take away -tuotteita sekä pieniä päivittäistavaroita ja matkamuistoja. Alakerran porttialueella toimii Aura Bar, jonka valikoimasta löytyy helposti mukaan otettavia ruoka- ja juomatuotteita.

Oulun lentoaseman porttialueen Tori Kitchen & Café jatkaa toimintaansa uudistetulla ilmeellä. Kahvilan valikoimasta löytyy sekä herkkuja aamun lentoja odottaville että lämmintä ruokaa isompaan nälkään. Lämminhenkisen ja tunnelmallisen Pub Toppilan tuotevalikoima puolestaan sisältää herkullista pubihenkistä ruokaa ja laajan valikoiman klassikko- ja paikallisoluita.

Oulu Cafén valikoimassa on kausiherkkujen ja kahvilatuotteiden lisäksi arkisin laadukas noutopöytälounas, joka sisältää laajan valikoiman kotiruokaa. Oulu Café palvelee kaikkia lentoasemalla vierailevia lentoaseman ensimmäisessä kerroksessa.

Siirry Oulun lentoaseman sivuille

Siirry Turun lentoaseman sivuille