Hoppa över navigering

Restaurangutbudet på flygplatserna i Åbo och Uleåborg förnyas

Article published
28.12.2023 kl 07:37
Matkustaja kahvilassa kahvikuppi kädessä
Resa
Finavia och SSP Finland har tecknat ett femårigt avtal om restaurangtjänster på flygplatserna i Åbo och Uleåborg. I och med avtalet kommer restauranglokalerna i både avgångshallarna och gateområdet att renoveras och produktutbudet förbättras.

– Vi är mycket nöjda med att restaurangtjänsterna på flygplatserna i Uleåborg och Åbo utvecklas. Vi har många års erfarenhet av samarbete med SSP Finland. Det är fantastiskt att kunna fortsätta detta samarbete även i framtiden, säger Olli Väyrynen, utvecklingschef för nätverksaffärsverksamhet.

På Åbo flygplats kommer Tori Turku-restaurangen att fortsätta att betjäna kunder i avgångshallen. Restaurangen erbjuder en högkvalitativ lunchbuffé för både resenärer och anställda på företag som ligger nära flygplatsen.

Turku Café fortsätter sin verksamhet i gateområdet på Åbo flygplats efter förnyelsen. Kaféet, som bjuder på finländska delikatesser och kaféprodukter, är bekant för resenärerna sedan åratal tillbaka. Man kan köpa takeawayprodukter samt små dagligvaror och souvenirer på Turku Café. I gateområdets nedre våning finns Aura Bar, som bjuder på mat- och dryckesprodukter som är lätta att ta med.

Tori Kitchen & Café i gateområdet på Uleåborgs flygplats fortsätter sin verksamhet med ett förnyat utseende. I kaféets utbud finns både delikatesser för de som väntar på morgonflyg och varm mat för större hunger. Det hjärtliga och stämningsfulla sortimentet på Pub Toppila innefattar däremot utsökt pubmat och ett brett utbud av klassiska och lokala öl.

Förutom säsongsbetonade delikatesser och kaféprodukter har Oulu Café en högklassig lunchbuffé på vardagar som innehåller ett brett utbud av hemlagad mat. Oulu Café finns på första våningen och betjänar alla som besöker flygplatsen.

Gå till webbplatsen för Uleåborgs flygplats

Gå till webbplatsen för Åbo flygplats