Ohita navigaatio

Tutustu Helsinki-Vantaan lentoaseman lounge- ja lepotiloihin

Artikkeli julkaistu
22.02.2023 klo 08:21
Matkustaja nauttii lepotuolista
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa on lentokenttähotelli, viisi lounge-tilaa, hiljainen huone ja lyhyempiin taukoihin sopivia lepotiloja.

Oli syynä pidempi matka tai yön yli kestävä välilasku, aina silloin tällöin matkustajan on kätevintä levätä lentoasemalla.

Helsinki-Vantaan terminaalissa on rauhallisia nurkkauksia ja käsinojattomia istuimia, jotka on tarkoitettu lepäämiseen matkan aikana. Matkustajien käytössä on yhteinen Olohuone Maja portilla 52 sekä rauhoittumiseen tarkoitettu hiljainen huone.

Lataa akkusi lentoaseman loungeissa

Lounge-tilat tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä matkan aikana. Lentoyhtiöiden lounge-tilojen lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyy kaikille matkustajille avoimia loungeja sisäänpääsymaksua vastaan.

Aspire Lounge palvelee kiitotiemaisemissa portilla 27, 3. kerroksessa ja portilla 13.

Plaza Premium Lounge löytyy portilta 40 passintarkastuksen jälkeen. Loungessa on suihkutilat ja sieltä voi varata myös GoSleep-uniputken omaan käyttöön.

Lentokenttähotelli terminaalin sisällä

Helsinki-Vantaan tuloaulan pohjakerroksessa palvelee lentokenttähotelli GLO Hotel Airport.

Hotellista voi varata huoneen yöksi tai vaihtoehtoisesti RestPod-lepotilan, joka soveltuu rentoutumiseen ja lepäämiseen matkan aikana. RestPodin voi varata muutamaksi tunniksi.

Katso myös

Helsinki-Vantaan lentoaseman lounget

Lentokenttähotelli GLO Hotel Airport

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran 22.6.2022.