GLO Hotel Airport

Ainoa hotelli Helsinki-Vantaan lentokenttärakennuksessa

GLO Hotel Airport on valintasi, kun haluat hotellin niin läheltä Helsinki-Vantaan lentoasemaa kuin mahdollista.

Meillä voit nauttia neljän tähden unista raikkaissa lakanoissa, herätä virkeänä ja käydä kunnon suihkussa. Voit tulla GLO Airportiin milloin tahansa, ennakkovarauksella tai ilman.

Lepää lentojen välillä

Saat meiltä huoneen yhdeksi tai useammaksi yöksi, tai pelkästään päiväkäyttöön. Päivähuoneen voit varata klo 9–17 väliseksi ajaksi (enintään 4 tai 8 tunniksi) ja näin rentoutua välilaskusi ajan. Perheellisille tarjoamme myös väliovellisia huoneita.

Hotellissamme aika ei käy pitkäksi, sillä meillä on viihtyisä aulabaari ja olohuonetyylinen oleskelualue. Vastaanotosta voit lainata lautapelejä tai surffailla hotellin iPadilla.

Majoittuessasi meillä Business centerimme tietokone ja tulostin ovat käytössäsi. Liikematkustajana voit varata erillisveloituksella myös uuden kokoustilan 1–8 henkilölle ja tarvittavat tarjoilut muutamankin tunnin kokouksiin.

Saapuminen lentokenttähotelliin

Hotellimme sijaitsee terminaali 2:n pohjakerroksessa (P-kerros), saapuvien aula 2B:n alapuolella. Pääset meille helposti seuraamalla opasteita.

Kahdessa minuutissa hotellista turvatarkastukseen

Kun lentosi lähenee, sujahdat turvatarkastukseen kahdessa minuutissa. Meiltä pääset myös terminaali 1:n tiloihin sisäkautta yhdyskäytävää pitkin.

Lue lisää hotellin palveluista tai pyydä lisätietoa puhelimitse numerosta +358 10 3444 600.