Ohita navigaatio

Wolt aloittaa ruokakuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Artikkeli julkaistu
27.02.2023 klo 15:25
Food Hall at Helsinki Airport
Matkustus
Woltin sovellukseen liittyvät ravintolat Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King ja Subway, jotka sijaitsevat Helsinki-Vantaan tuloaulassa.

Teknologiayritys Wolt aloittaa kotiinkuljetukset Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulan ravintoloista. Woltin sovelluksessa ravintoloista voi tilata sekä kotiinkuljetuksella että noutaa tilauksensa itse.

Esimerkiksi lennolta saapuva matkustaja voi tilata Woltin sovelluksella ravintolasta ruoat valmiiksi lentokentän tuloaulaan.

Helsinki-Vantaan ravintoloista Woltin sovellukseen liittyvät alkuun ravintolat Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King ja Subway, jotka sijaitsevat lentokentän tuloaulassa.

Woltin Suomen maajohtajan Joel Järvisen mukaan tavoitteena on helpottaa matkailijoiden matkanteon sujuvuutta ja palvella paremmin tuhansia lentokentän lähialueilla päivittäin työskenteleviä ja vierailevia.

Lentokoneen laskeutuessa matkustaja on usein sekä nälkäinen että jo malttamaton pääsemään kotiin tai lentokenttähotellille. Nyt on mahdollista tilata ateria tuloaulan ravintolaan valmiiksi odottamaan noutoa, tai tilata se vaikka suoraan lentokenttähotellille.

Woltin mukaan lentokentän ravintoloista on mahdollista tilata myös lähialueiden kotitalouksiin ja toimistoihin.

Finavia on viime vuosina satsannut ravintolatarjontaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tuloaulaan avautui toukokuussa 2022 kuudesta ravintolasta koostuva Food Hall -ravintolamaailma. Alkukesästä 2023 Finavia avaa Helsinki-Vantaan porttialueelle toisen ravintolamaailman.

Tutustu tuloaulan ravintoloihin

Pretty Boy Wingery
Bär Bar
Richie’s Gourmet Hot Dogs
Levant
Subway

Burger King