Hoppa över navigering

Wolt börjar leverera mat från Helsingfors-Vanda flygplats

Article published
27.02.2023 kl 15:25
Food Hall at Helsinki Airport
Resa
Teknologiföretaget Wolt börjar med hemleveranser från restauranger i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda flygplats. Restaurangerna som går med i Wolts app är Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King och Subway, som alla ligger i flygplatsens ankomsthall.

Wolt börjar leverera mat från Helsingfors-Vanda flygplats. I Wolts app kan man beställa mat från restauranger med hemleverans eller hämta beställningen själv.

Till exempel kan en passagerare som ankommer med flyg använda Wolts app för att förbeställa mat från en restaurang i flygplatsens ankomsthall.


Restaurangerna på Helsingfors-Vanda som går med i Wolts app är till en början Pretty Boy Wingery, Bär Bar, Richie’s Gourmet Hot Dogs, Levant, Burger King och Subway, som ligger i flygplatsens ankomsthall.


Enligt Joel Järvinen, Wolts landschef för Finland, är målet att underlätta resandet och att bättre betjäna de tusentals människor som dagligen arbetar i och besöker flygplatsens närområden.

– När ett flygplan landar är passagerarna ofta hungriga och ivriga på att komma hem eller till flygplatshotellet. Nu är det möjligt att beställa en måltid från en restaurang i ankomsthallen och plocka upp den själv, eller också beställa den direkt till flygplatshotellet.

Det är också möjligt att beställa från flygplatsens restauranger till närliggande hushåll och kontor.