Ohita navigaatio

Eurowings aloittaa reittilennot Düsseldorfista Kajaaniin

Artikkeli julkaistu
12.03.2024 klo 16:00
Eurowingsin lentokone
Reitit & Kohteet
Kainuun alueelle on luvassa hienoja uutisia ensi talveksi, kun lentoyhtiö Eurowings aloittaa suorat reittilennot Düsseldorfista, Saksasta, Kajaanin lentoasemalle. Reittiä lennetään tammikuusta 2025 alkaen kerran viikossa lauantaisin.

− Eurowingsin reitti Keski-Euroopasta Kajaaniin on todella toivottu lisäys lentoasemiemme reittiverkostoon. Suorat kansainväliset reittiyhteydet ovat erittäin tärkeitä alueen sekä koko Suomen saavutettavuudelle. Teemme Finaviassa paljon töitä alueellisten kumppaneidemme kanssa yhteyksien kehittämiseksi, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Eurowings lentää reittiä aikavälillä 18.1.−22.3.2025 kerran viikossa lauantaisin. Reittiä lennetään 150-paikkaisella Airbus A319 -lentokoneella. Liput ovat varattavissa Eurowingsin verkkosivuilta.

Reitti on Eurowingsille jo seitsemäs suora yhteys Suomeen talvikaudella 2024-2025. Yhtiö lentää myös Düsseldorfista Rovaniemelle, Ivaloon, Kittilään ja Kuusamoon sekä Berliinistä Rovaniemelle ja Helsinki-Vantaalle.

Kuva: Eurowings

Lue lisää:

Discover Airlines aloittaa joulukuussa lennot Frankfurtista Kittilään

Kajaanin lentoasema