Ohita navigaatio

Discover Airlines aloittaa joulukuussa lennot Frankfurtista Kittilään

Artikkeli julkaistu
16.01.2024 klo 11:00
Discover Airlinesin lentokone taivaalla
Reitit & Kohteet
Kittilän lentoaseman kansainvälinen reittitarjonta paranee ensi talveksi entisestään, kun lentoyhtiö Discover Airlines aloittaa 20. joulukuuta 2024 reittilennot Saksan Frankfurtista Kittilän lentoasemalle. Reittiä liikennöidään talvikaudella 2024–2025 kerran viikossa perjantaisin.

FrankfurtKittilä-reittiä lennetään 180-paikkaisella Airbus A320−200 -lentokoneella aikavälillä 20.12.2024−28.3.2025. Liput ovat nyt myynnissä Discoverin verkkosivuilla.

Olemme erittäin iloisia Lapin kehittyvistä lentoyhteyksistä. Säännölliset reittiyhteydet ovat äärimmäisen tärkeitä Suomen saavutettavuudelle, ja teemme Finaviassa aktiivisesti töitä niiden kehittämiseksi. Kuluneen talven ennätyksellinen Lapin matkustussesonki tarjoaa erinomaiset lähtökohdat jatkaa tätä työtä myös tulevaisuudessa, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Discover Airlines (ent. Eurowings Discover) on Lufthansa Groupiin kuuluva saksalainen lomalentoyhtiö. Reitti Frankfurtista Kittilään on yhtiön ensimmäinen Suomessa.

Kuva: Discover Airlines

Lue lisää:

Viisi upeaa luontokohdetta, jotka kannattaa kokea Lapissa

Kittilän lentoasema