Ohita navigaatio

Tiesitkö: voit ladata sähköautoa kaikissa Helsinki-Vantaan pysäköintitaloissa

Artikkeli julkaistu
09.04.2024 klo 12:33
Sähköauto latautumassa pysäköintihallissa
Matkustus
Helsinki-Vantaan pysäköintialueilla on yhteensä noin 350 sähköautojen latausasemaa. Latausasemia löytyy jokaisesta lentoaseman pysäköintitalosta, joten sähköauton voi jättää lataamaan matkan ajaksi haluamaansa parkkitaloon.

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin kyljestä löytyy P1 Premium ja P2 -pysäköintitalo, jossa on yhteensä noin 250 latausasemaa. P1 Premiumin latausasemat löytyvät Premium-kerroksen etu- ja takaosasta.

– Eniten latauspaikkoja löytyy P2-talostamme, jonka kolmas kerros on kokonaan varattu latauksessa olevien sähköautojen käyttöön, Helsinki-Vantaan pysäköinti- ja maaliikennepalveluista vastaava johtaja Jukka Isomäki Finaviasta sanoo.

Sähköautopaikkoja löydät myös suosituista P3 ja P5 -parkkitaloista. P3-talossa on 30 latausasemaa ja P5-talossa 70 latausasemaa.

Ennakkovaraamalla säästät

– Pysäköintialueemme Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevat lähimpänä lähtöporttia, osa suoraan terminaalin kyljessä. Pysäköinti on ennakkovarauksella edullisempaa, joten kannattaa siis varmistaa paras hinta ja haluamasi pysäköintialue hyvissä ajoin varaamalla pysäköinti ennakkoon, Isomäki vinkkaa.

Tutustu Helsinki-Vantaan pysäköintialueisiin ja varaa pysäköintisi ennakkoon kätevästi täältä.

Sähköautojen latauspaikat ovat varattu lataavien sähköautojen käyttöön. Latauspaikat täyttyvät kysynnän mukaan.

Katso myös:

Uusi sähköautojen suurteholatausasema palvelee kaikkia Helsinki-Vantaalla vierailevia

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 18.07.2022.