Skip navigation

Flybe lisää kesäksi vuoroja useille kotimaan reiteille

Artikkeli julkaistu
12.02.2014 klo 07:00
Lentokone laskeutuu.
Flyben kesäaikataulut astuvat voimaan 30. maaliskuuta. Kesäkausi tuo aikataulumuutoksia ja uusia vuoroja useille kotimaan reiteille. Uudet aikataulut ovat voimassa 25. lokakuuta saakka.

Kemi-Tornion ja Jyväskylän uudet kesävuorot

Suurimpina muutoksina Suomen sisäisille reiteille tulevat lisävuorot Kemi-Tornion- ja Jyväskylän-reiteille. Jatkossa Helsingin ja Kemi-Tornion välisellä reitillä operoidaan jopa neljä kertaa päivässä aikaisemman kolmen vuoron sijaan.

Uudet vuorot ovat Helsingistä Kemi-Tornioon lennettävä keskipäivän vuoro ja Kemi-Torniosta Helsinkiin operoitava aamupäivän lento.

Kemi-Tornioon operoitava aamulento lennetään jatkossa Jyväskylän kautta. Se saapuu alueen toiveiden mukaisesti Kemi-Tornioon hieman varhemmin aamulla. Lisäksi Kemi-Tornioon saapuva iltalento laskeutuu Meri-Lappiin aiempaa myöhemmin.

Kesäaikataulujen myötä Flybe lisää vuoron myös Helsingin ja Jyväskylän väliselle reitille. Helsingistä Jyväskylään operoidaan aiemman kolmen päivittäisen lennon sijaan jopa neljä kertaa päivässä. Uusi vuoro on arkisin operoitava keskipäivän lento.

Muutokset ovat jatkoa helmikuun alussa toteutetuille aikatauluparannuksille, joiden myötä reitti palvelee paremmin Helsingissä työkseen käyviä. Liikematkustuspainotteisen reitin matkustajamäärät vähenevät huomattavasti kesälomakuukausina, joten reitti on kesätauolla 28.6.–28.7. Lentoliikenne palaa tauolta matkustajien toiveiden mukaisesti Jyväskylän MM-rallien alkaessa.

Kajaaniin lisää aamu- ja päivävuoroja

Helsingin ja Kajaanin väliselle reitille Flybe lisää arkipäivien aamu- ja keskipäivän lentoja. Aiemmin vain osana arkipäivistä operoitu vuoro lennetään jatkossa kaikkina muina viikonpäivinä paitsi lauantaina. Muutos on paljon toivottu ja se parantaa kainuulaisten matkustusmahdollisuuksia sekä koko seudun saavutettavuutta huomattavasti.

Muiden reittien muutokset ovat pieniä aikataulumuutoksia.

Flyben operoimat reitit Helsingistä

  • Jyväskylään (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kajaaniin (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kemi-Tornioon (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kokkola-Pietarsaareen (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Maarianhaminaan (jopa 2 lentoa päivässä)
  • Norrköpingiin, Ruotsiin (jopa 7 päivänä viikossa)
  • Savonlinnaan (jopa 2 lentoa päivässä)
  • Tarttoon, Viroon (jopa 6 päivänä viikossa)
  • Visbyhyn, Ruotsiin (3 päivänä viikossa 12.6.–31.8.)

Lennot ovat varattavissa Flyben nettisivuilta ja matkatoimistoista.

Flyben kotisivut

Matkustus