Skip navigation

Miamin reittilennot käynnistyvät joulukuussa 2014

Artikkeli julkaistu
24.02.2014 klo 07:00
Finnairin lentokone lentokentällä.
Finnair lentää Miamiin ensi talvikaudella kolmesti viikossa. Lennot Airbus A340 -lentokoneella aloitetaan 16. joulukuuta 2014 kahdella viikkovuorolla aina tiistaisin ja torstaisin. Kolmas vuoro, joka lennetään lauantaisin, aloitetaan 3. tammikuuta 2015. Kaikki kolme vuoroa lennetään 21. maaliskuuta 2015 asti.

Finnairin lento lähtee Helsingistä kello 9.55 ja saapuu Miamiin kello 14.05 paikallista aikaa. Lähtö Miamista on kello 16.00 ja saapuminen Helsinkiin on seuraavan päivän aamuna kello 8.50. Lento Miamiin kestää noin 11 tuntia ja paluulento Helsinkiin noin tunnin vähemmän. Miamin-lennoille on hyvät yhteydet niin Finnairin kotimaan- kuin myös Viron- ja Ruotsin-lennoilta.

Miami on yksi USA:n parhaista talvilomakohteista: elämyksiä ja tarjontaa riittää kaikille ja sää on yleensä erinomainen. Ajomatkan päässä ovat USA:n parhaat teema- ja huvipuistot mm. Disney World ja SeaWorld. Upeita hiekkarantoja löytyy myös aivan Miamin läheltä. Floridassa on myös paljon maailman parhaimmistoon kuuluvia golfkenttiä ja Evergladesin kansallispuisto.

Miamista voi jatkaa helposti Karibian saarille. Lähes kaikille suurimmille saarille pääsee suoraan Miamista, ja Miami on myös Etelä- ja Keski-Amerikkaan suuntautuvan lentoliikenteen suurin keskittymä USA:ssa.

- Miami ja eteläinen Florida ovat suomalaisten suosikkeja, ja talvikaudella voimme tarjota asiakkaillemme suoran yhteyden Miamin lämpöön. Alueella asuu myös paljon suomalaisia, ja suorat yhteydet ovat erinomainen lisä oneworld-kumppaniemme tarjoamille yhteistyölennoille. Suora reittiavaus on oiva mahdollisuus esitellä Suomea ja Lappia talvimatkailukohteena yhdysvaltalaisille", sanoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

Helsingin ja Miamin välinen lento on osa Finnairin, American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian Atlantin-yhteistyötä. Asiakkaat hyötyvät joustavammista reittivaihtoehdoista ja mahdollisuudesta yhdistellä neljän lentoyhtiön lentoja. Näin asiakas löytää aiempaa helpommin itselleen parhaan aikataulun ja hinnan.

Varaa lennot Finnairin kotisivuilta Hae lentoyhteyksiä Helsingistä ympäri maailmaa

Matkustus