Skip navigation

Visbyn kesälennot käynnistyivät

Artikkeli julkaistu
13.06.2014 klo 10:45
Kaksi miestä kävelee pienen kaupungin kadulla.
Flybe aloitti perinteiset kesälomakauden lennot Gotlannin saarelle Visbyhyn 12. kesäkuuta.

Flyben mukaan varsinkin suomalaiset lapsiperheet ovat löytäneet Gotlannin lomanviettopaikkana. Eikä ihme, sillä saari on valittu Ruotsin parhaaksi lapsikohteeksi kahtena vuonna.

Gotlannin suosio näkyy Flyben mukaan muun muassa siinä, että huomattava osa Gotlannin lennoista on myyty jo ennen kesäsesongin alkua.  Iso osa matkustajista on lapsiperheitä.

Gotlanti tunnetaan nimenomaan satujen saarena, jossa on kuvattu paljon rakastettuja lastenelokuvia, kuten Peppi Pitkätossu. Lisäksi saarella on erittäin hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki linnoituksineen.

Satumaisuutta on luvassa myös Flyben lennoilla lapsille jaettavissa yllätyksissä ja matkustamohenkilökunnan kuulutuksissa.

Kesän ensimmäinen lento Helsingistä Visbyhyn lennettiin 12.kesäkuuta. Flybe lentää Visbyn ja Helsingin välillä 31. elokuuta 2014 asti tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Yhdensuuntaisten lentojen hinnat reilun tunnin lennolle Gotlantiin alkavat 69 eurosta. 2–11-vuotiaat matkustavat 33 prosentin alennuksella aikuisen verottoman lentolipun hinnasta.

Tilaa lentoliput Flybeltä

Lähde: Flyben tiedote 12.6.2014

Kuva: Rodrigo Rivas Ruiz/imagebank.sweden.se

Matkustus