Skip navigation

Sommarflyg till Visby har inletts

Article published
13.06.2014 kl 10:45
Two men walking on a street in a small town.
Den 12 juni inledde Flybe av hävd flyg till Visby på Gotland som pågår under semestersäsongen.

Enligt Flybe är det särskilt de finländska barnfamiljerna som har funnit Gotland som semesterresmål. Det är inte att undra på eftersom ön har utsetts till det bästa resmålet för barnfamiljer i Sverige under två år.

Enligt Flybe syns Gotlands popularitet bland annat genom att en stor del av flygen till Gotland såldes innan sommarsäsongen hade börjat. De flesta av passagerarna är barnfamiljer.

Gotland är speciellt känt som sagornas ö där man har filmat många älskade filmer för barn, bland annat Pippi Långstrump. På ön finns det dessutom en mycket välbevarad medeltida stad jämte befästning.

Sagolika upplevelser utlovas också på Flybes flyg i form av överraskningar som delas ut till barn samt i kabinpersonalens utrop.

Den 12 juni flög Flybe första gången i sommar från Helsingfors till Visby. Flygbolaget flyger mellan Visby och Helsingfors tisdagar, torsdagar och söndagar till och med den 31 augusti 2014.

Enkelbiljetter till det drygt timslånga flyget till Gotland kostar från 69 euro. Barn i åldern 2–11 år får 33 procent i rabatt på priset på en vuxenbiljett exklusive moms.

Boka flygbiljetter hos Flybe

Källa: Meddelande från Flybe 12.6.2014

Bild: Rodrigo Rivas Ruiz/imagebank.sweden.se

Resa