Skip navigation

Matkatavara-aula uudistuu: ruuhkat mahdollisia Exit 2A:n tulopalvelussa

Artikkeli julkaistu
11.02.2015 klo 09:43
Exit kyltit Helsingin lentokentällä.
Helsinki-Vantaan Saapuvat 2A -aulaa uudistetaan. Samalla uudistuvat matkatavaroiden luovutusaula Exit 2A:n tulopalvelutilat. Tulopalvelutiskejä on töiden aikana käytössä normaalia vähemmän. Tästä johtuen ruuhkat ovat poikkeustapauksissa ja esimerkiksi hiihtolomasesongin aikana mahdollisia.

Exit 2A:n tulopalvelutilojen uudistustyöt käynnistyivät tammikuussa 2015. Tavoitteena on parantaa tulopalvelun toimivuutta ja uudistaa tiloja vastaamaan kasvavien matkustajamäärien tarpeita.

Uudistustöiden aikana tulopalvelutiskejä on Exit 2A:ssa käytössä normaalia vähemmän. Tästä johtuen tulopalvelu saattaa poikkeustilanteissa ruuhkautua.

Työt jatkuvat arviolta huhtikuulle 2015 saakka.

Saapuvat 2A -aulasta toimivampi ja viihtyisämpi

Helsinki-Vantaan terminaali 2:ssa sijaitsevan Saapuvat 2A -aulan uudistustyöt käynnistyivät marraskuussa 2014. Uudistuksen myötä lentoaseman palvelutarjonta saapuville matkustajille paranee.

Saapuvien matkustajien palveluita keskitetään niin, että asiointi ja poistuminen lentoasemalta ovat entistä sujuvampaa. Lisäksi Saapuvat 2A -aulaan rakennetaan laaja ja monipuolinen ravintolamaailma.

Uudistuksen ensimmäinen vaihe oli Saapuvat 2A -aulan edustalla olevan ulko-oven kunnostus loppuvuonna 2014.

Kaikki uudistustyöt pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä lentoaseman asiakkaille. Pahoittelemme kuitenkin töistä mahdollisesti koituvaa häiriötä.

Lue lisää Saapuvat 2A -aulan uudistuksesta

Aikajana: Näin Helsinki-Vantaata kehitetään

Kehitys