Skip navigation

Planin kampanja Minun lakini Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
16.09.2015 klo 03:00
Plan Pastilli -keräyslipas Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueella.
Finavia osallistuu Planin tyttöjen päivän kampanjaan Minun lakini, jolla kiinnitetään huomiota tyttöihin kohdistuvaan väkivaltaan.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on sijoitettu kampanjan ajaksi 20.9.–11.10. viisi Minun lakini -nappia. Nappeja painamalla voit ottaa kantaa tyttöjen oikeuksiin ja sanoa ei tyttöihin kohdistuvalle väkivallalle.

Napit löytyvät Plan Pastilli -keräyslippaiden yhteydestä.

– Olemme iloisia, että Finavia lähti mukaan kampanjoimaan tyttöjen oikeuksien puolesta. Tämä kampanja on ensisijaisesti pohjoismainen, mutta tyttöjen asia on kansainvälinen. Toivommekin, että mahdollisimman moni antaisi tukensa maailman tytöille painamalla nappia, sanoo asiakasvastaava Donata Pennanen Plan Suomen yritysyhteistyötiimistä.

Finavian osallistuminen Minun lakini -kampanjaan on jatkoa Planin ja Finavian vuonna 2008 alkaneelle yhteistyölle, jolloin viisi Plan Pastilli -keräyslipasta sijoitettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Lippaat sijaitseva porteilla 12, 19, 26 ja 32 sekä tuloaulojen 2A ja 2B välissä.

Myöhemmin lipaskeräys on laajentunut Oulun, Vaasan, Rovaniemen ja Kokkola-Pietarsaaren lentoasemille.

Keräys tuottanut jo 120 000 euroa

Keräyslippaisiin voi lahjoittaa taskun pohjalle jääneet kolikot ja matkalta ylijääneet valuutat.

Kesällä 2015 lahjoituksia oli kertynyt jo 120 000 euroa ja keräys jatkuu edelleen. Lentomatkustajien lahjoitukset käytetään kaikkein köyhimpien maiden lasten koulutukseen, suojeluun ja varhaiskasvatukseen.

Lue lisää Planin ja Finavian yhteistyöstä

#minunlakini

Matkustus