Hyppää pääsisältöön

[email protected] Lounge maailman parhaita lentoasemaloungeja

Julkaistu
08.12.2016 klo 07:00
Helsinki-Vantaan [email protected] Lounge on palkittu maailman parhaiden lentoasemilla sijaitsevien lounge-tilojen joukkoon kansainvälisessä 2016 Priority Pass Lounge of the Year Awards -kilpailussa.

Helsinki-Vantaalla sijaitseva [email protected] Lounge palkittiin kilpailun Eurooppa-kategoriassa “Highly Commended Airport Lounge” -tunnustuksella.

Viihtyisää ja kodinomaista [email protected] Loungea operoi lentoasemalla SSP Finland. Loungesta löytyvät niin kirjahyllyllä varustettu olohuone, työpisteitä kuin PlayStation-nurkkaus. Sisustuksen erikoisuus ovat Artekin käytetyt 2nd cycle -huonekalut. Esillä olevia huonekaluja, taidetta ja muita esineitä on myös mahdollista ostaa mukaan.
 

[email protected] Loungessa on tarjolla kellonajasta riippuen aamiaista, lounasta tai iltapalaa.

Kodinomaisessa loungessa voi rentoutua vaikka villasukat jalassa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran.

Loungen erikoisuutena ovat Artekin käytetyt 2nd cycle -huonekalut. Esillä olevat huonekalut ja taide on asiakkaiden ostettavissa.

Mikä Priority Pass Lounge of the Year Awards?

Priority Pass Lounge of the Year Awards palkitsee maailman parhaita lentoasemien lounge-tiloja. Arvioinnin kohteena on yli 1000 lentokenttäloungea yli 500 kaupungissa.

Parhaat lounget valitaan Priority Pass -jäsenien arvostelujen perusteella. Nyt 12.nnetta kertaa järjestettävä kilpailu pohjautui yli 60 000:een arvioon, joissa Priority Pass -jäsenet arvioivat muun muassa loungen yleistä viihtyvyyttä, virvokkeita, henkilökuntaa, työskentelymahdollisuuksia ja tunnelmaa.

Helsinki-Vantaan palkinnot ja tunnustukset

Lähde: prioritypass.com

Matkustus