Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 5.30-20.30
Yhteystiedot
Almost@home Lounge
020 762 9774 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Almost@home Lounge
10 arvostelua

Mukava ja kotoisa lounge non-Schengen-alueella

Meillä voit höllätä tahtia ja vaihtaa henkilökuntamme kutomat villasukat jalkaasi. Platinakorttia et tarvitse, sillä loungeen pääset sisäänpääsymaksulla. Siellä sinua odottavat kodinomainen tunnelma ja palvelualtis henkilökunta.

Olohuoneemme kutsuu rentoutumaan: Voit loikoilla sohvalla tai levätä lepotuolissa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran. Jos olet pelituulella, voit pistää ranttaliksi PlayStationilla. Työasioita pääset hoitamaan erillisessä kotitoimistossa.

Artekin second hand -huonekaluja 

Loungemme sisustuksessa vanhemmat ja uudemmat huonekalut täydentävät toisiaan. Näin syntyy tunne, että tila on muotoutunut vuosien saatossa. Erikoisuutemme on Artekin käytetyt huonekalut, jotka ovat saaneet meillä uuden elämän. Esillä olevia huonekaluja tai matkamuistoja voi myös ostaa mukaansa.

Maistuvia herkkuja sesongin mukaan 

Kun hiukoo, voit nauttia keittiössä päivän aterian tai välipalaa. Tarjoilut vaihtelevat kellonajan ja sesongin mukaan. Kesällä pöydässä on keveitä keittoja ja salaatteja, talvella tarjotaan vankempia soppia ja pataruokia. Hintaan kuuluu mehujen ja virvoitusjuomien lisäksi hanaolutta sekä puna-, valko- ja kuohuviiniä. Voit myös ostaa väkeviä alkoholijuomia kohtuulliseen hintaan.

Varaa ennakkoon sisäänpääsy loungeen 

Ennakkovaraa sisäänpääsy Almost&Home -loungeen itsellesi ja koko matkaseurueelle Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta, ja voit rentoutua ennen lentoasi. 

Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 5.30-20.30
Yhteystiedot
Almost@home Lounge
020 762 9774 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
Mitä porukka itkee?!? Herkullista palapaistia äsken upposi mahaan. Skuppaakin löyty. Tästä on hyvä startata Kroatiaan. Kiitos!
Markus Kemell • 26.5.2017
Plussaa sijainti lähellä kaukolentojen portteja ja rauhallinen ilmapiiri. Miinusta olemattomasta ruokatarjonnasta, tarjolla pelkästään todella niukka salaattipöytä ja keksejä. Ei leipää, ei croisanteja, pasteijoita, lämpimästä ruoasta puhumattakaan. Varmasti täällä saisi aikansa kulumaan viiniä juoden mutta itse kaipaisin myös jotain kunnollista syötävää. Näköalatkaan eivät juuri mieltä ylennä, katselisin mieluummin kiitorataa tai rullausteitä kuin terminaalin takapihaa jonne dumpattu kasa vanhoja lentokontteja.
Erno • 9.5.2017
Mukavan rauhallinen. Juomia oli riittämiin, mutta ruokaa oli hieman nirkoisesti..
Mup • 17.2.2017
Friendly service and cosy ambience. Feels like home to me! Thumbs up!
Sharon • 11.12.2016
This Lounge is great BUT it's not anywhere near gate 32 as advertised in here. Spent minutes trying to find it and then asked from a cleaner who showed us the way
Chris • 5.10.2016
27.9.2016
A BIG THANK YOU to the staff with Milla K i the lead of making my and my daughters day one of the best ever. Your kindness and fell for service is impeccable, we will see you soon again! /Bella that had a airplane trip ARN-HEL-ARN as a birthday present (and father Christian)
Christian • 14.6.2016
10.6.2016
Antti Lauri • 16.5.2016
Very cozy lounge worthy of its name.
Jaakko Salminen • 25.1.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Neljä faktaa Helsinki-Vantaan kiitoteistä

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalla on enemmän kiitoteitä kuin Heathrowlla? Tämä ja kolme muuta jännittävää faktaa Suomen päälentokentän kiitoteistä.

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Finavia kovaa vauhtia uusiin matkustajaennätyksiin

Lentomatkustajien määrä jatkoi odotetusti kasvuaan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Kasvua kertyi Finavian operoimilla 21 lentokentällä yhteensä 9,4...

Pushback, pelastusauto ja Lefa. Tunnetko Helsinki-Vantaan erikoisajoneuvot?

Esittelyssä sähköauto Lefa, työntötraktori, VIP-palvelujen luksus-Audi ja paloaseman pelastusauto.