Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 5.30-20.30
Yhteystiedot
Almost@home Lounge
020 762 9774 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)

Almost@home Lounge
10 arvostelua

Näyttääpä mukavalta ja niin kotoisalta. Juuri niin, loungessamme voit löysätä kravattisi ja vaihtaa henkilökuntamme kutomat villasukat jalkaan.

Kuka tahansa voi ostaa sisäänpääsyn Almost@home loungeemme, jonka valtteina ovat kodinomainen tunnelma ja palvelualtis henkilökunta.

"Olohuone" kutsuu rentoutumaan: voit asettua loikoilemaan sohvalle tai levätä ruudullisessa lepotuolissa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran. Jos olet pelituulella, voit pistää peliksi PlayStationilla. Työasioita voit hoidella erillisessä "kotitoimistossa".

Artekin second hand -huonekaluja

Loungemme sisustuksessa vanhemmat ja uudemmat huonekalut täydentävät toisiaan. Tämän pohjalta syntyy tunne, että "koti" on rakentunut vuosien saatossa. Erikoisuutenamme ovat Artekin käytetyt 2nd cycle -huonekalut, jotka ovat saaneet meillä uuden elämän. 

Voit halutessasi ostaa esillä olevia huonekaluja tai matkamuistoja.

Aamiaisesta iltapalaan

Lämmintä ruokaa, hiukopalaa ja juomia saat "keittiöstä".

Tarjottavat riippuvat kellonajasta ja sesongista. Kesäkaudella pöytään katetaan keveitä keittoja ja salaatteja, ja talvella tarjotaan vahvempiaromisia keittoja ja pataruokia.

Esimerkkejä tarjoiluista

  • Aamiainen, esim. puuro, croissantit, leivät ja leikkeleet
  • Lounas, esim. viikoittain vaihtuva salaattibaari ja päivittäin vaihtuva keitto
  • Välipalat, esim. hedelmät ja keksejä sekä suklaata
  • Päivällinen, päivittäin vaihtuva, esim. kotiruokahenkiset pasta ja lihapullat

Hintaan kuuluu mehujen ja virvoitusjuomien lisäksi hanaolutta sekä puna-, valko- ja kuohuviiniä. Voit myös ostaa väkeviä alkoholijuomia käypään hintaan.

Varaa ennakkoon sisäänpääsy loungeen

Voit varata sisäänpääsyn Almost@Home -loungeen itsellesi sekä koko matkaseurueelle ennakkoon Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta löytyvällä Lounge-palvelulla ja rentoutua ennen lentoasi.

Sijainti
Portti 32 (Näytä kartalla)
Aukioloajat
ma-su 5.30-20.30
Yhteystiedot
Almost@home Lounge
020 762 9774 (ks. hinnat yrityksen kotisivuilta)
Mitä porukka itkee?!? Herkullista palapaistia äsken upposi mahaan. Skuppaakin löyty. Tästä on hyvä startata Kroatiaan. Kiitos!
Markus Kemell • 26.5.2017
Plussaa sijainti lähellä kaukolentojen portteja ja rauhallinen ilmapiiri. Miinusta olemattomasta ruokatarjonnasta, tarjolla pelkästään todella niukka salaattipöytä ja keksejä. Ei leipää, ei croisanteja, pasteijoita, lämpimästä ruoasta puhumattakaan. Varmasti täällä saisi aikansa kulumaan viiniä juoden mutta itse kaipaisin myös jotain kunnollista syötävää. Näköalatkaan eivät juuri mieltä ylennä, katselisin mieluummin kiitorataa tai rullausteitä kuin terminaalin takapihaa jonne dumpattu kasa vanhoja lentokontteja.
Erno • 9.5.2017
Mukavan rauhallinen. Juomia oli riittämiin, mutta ruokaa oli hieman nirkoisesti..
Mup • 17.2.2017
Friendly service and cosy ambience. Feels like home to me! Thumbs up!
Sharon • 11.12.2016
This Lounge is great BUT it's not anywhere near gate 32 as advertised in here. Spent minutes trying to find it and then asked from a cleaner who showed us the way
Chris • 5.10.2016
27.9.2016
A BIG THANK YOU to the staff with Milla K i the lead of making my and my daughters day one of the best ever. Your kindness and fell for service is impeccable, we will see you soon again! /Bella that had a airplane trip ARN-HEL-ARN as a birthday present (and father Christian)
Christian • 14.6.2016
10.6.2016
Antti Lauri • 16.5.2016
Very cozy lounge worthy of its name.
Jaakko Salminen • 25.1.2016

Kiitos arvostelustasi!

Lisää arvostelu

Täytä reCAPTCHA.

Rekisteriseloste (pdf)
Pidätämme oikeuden hylätä arvostelutekstin kokonaan tai osittain. Lue lisää käyttöehdoistamme.

Lue seuraavaksi

Ensimmäinen kiinalainen lentoyhtiö aloittaa Helsinki-Vantaalla

Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman rooli Aasian-liikenteen keskuksena vahvistuu entisestään, kun kiinalainen lentoyhtiö Lucky Air aloittaa lennot Suomeen talvella 2018.

Kuin elokuvissa: Kiinalainen tv-tähti muuttaa asumaan Helsinki-Vantaan terminaaliin

Finavian Helsinki-Vantaan lentoasema pääsee kuukaudeksi varsinaiseen läpivalaisuun, kun kiinalainen tv-tähti Ryan Zhu muuttaa terminaaliin asumaan ja tutustumaan...

Humans of Helsinki Airport: Lentokenttäpoliisi Harri Vihola

Toukokuussa poliisin Helsinki-Vantaan lentoaseman toimipisteen esimiehenä aloittanut Harri Vihola kertoo lentokenttäpoliisien arjesta.

Lentoyhteydet Helsinki-Vantaalta paranevat: Kaksi uutta vuoroa Moskovaan

Aeroflot ja Finnair lisäävät lentoja Helsinki-Vantaalta Venäjän pääkaupunkiin.