Ohita navigaatio

Almost@Home Lounge maailman parhaita lentoasemaloungeja

Artikkeli julkaistu
08.12.2016 klo 07:00
Arkistointipäiväys
Kodikas lounge lentokentällä.
Matkustus
Helsinki-Vantaan Almost@Home Lounge on palkittu maailman parhaiden lentoasemilla sijaitsevien lounge-tilojen joukkoon kansainvälisessä 2016 Priority Pass Lounge of the Year Awards -kilpailussa.

Helsinki-Vantaalla sijaitseva Almost@Home Lounge palkittiin kilpailun Eurooppa-kategoriassa “Highly Commended Airport Lounge” -tunnustuksella.

Viihtyisää ja kodinomaista Almost@Home Loungea operoi lentoasemalla SSP Finland. Loungesta löytyvät niin kirjahyllyllä varustettu olohuone, työpisteitä kuin PlayStation-nurkkaus. Sisustuksen erikoisuus ovat Artekin käytetyt 2nd cycle -huonekalut. Esillä olevia huonekaluja, taidetta ja muita esineitä on myös mahdollista ostaa mukaan.

Almost@Home Loungessa on tarjolla kellonajasta riippuen aamiaista, lounasta tai iltapalaa.

Kodinomaisessa loungessa voi rentoutua vaikka villasukat jalassa. Luettavaa riittää kirjahyllyllisen verran.

Loungen erikoisuutena ovat Artekin käytetyt 2nd cycle -huonekalut. Esillä olevat huonekalut ja taide on asiakkaiden ostettavissa.

Mikä Priority Pass Lounge of the Year Awards?

Priority Pass Lounge of the Year Awards palkitsee maailman parhaita lentoasemien lounge-tiloja. Arvioinnin kohteena on yli 1000 lentokenttäloungea yli 500 kaupungissa.

Parhaat lounget valitaan Priority Pass -jäsenien arvostelujen perusteella. Nyt 12.nnetta kertaa järjestettävä kilpailu pohjautui yli 60 000:een arvioon, joissa Priority Pass -jäsenet arvioivat muun muassa loungen yleistä viihtyvyyttä, virvokkeita, henkilökuntaa, työskentelymahdollisuuksia ja tunnelmaa.

Helsinki-Vantaan palkinnot ja tunnustukset

Lähde: prioritypass.com