Hyppää pääsisältöön

Lentoaseman pysäköintihinnat laskivat – P5 nyt entistä edullisempi

Julkaistu
16.08.2016 klo 05:00
Tiesitkö, että lentoaseman omat parkkialueet sijaitsevat terminaali 1:n ja 2:n edustalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöselvityksestä? Pysäköinti on edullista, sillä halvimmillaan viikon paikoitus maksaa 42 euroa.

Kun olet lähdössä matkalle ja haluat paikoittaa edullisesti ja vaivattomasti, auto kannattaa ajaa lentoaseman omalle pysäköintialueelle kaukana kentästä sijaitsevien pysäköintialueiden sijaan. Vertaile hintoja ja sijaintia. Se kannattaa! Aja siis suoraan perille asti, lentoasemalle.

Lentoasemalla on kolme isoa pysäköintitaloa ja kaksi ulkopysäköintialuetta.

  • Pysäköintihallit P1 ja P2 sijaitsevat samassa rakennuksessa terminaali 2:n sisäänkäynnin edessä.
  • Parkkihalli P3 sijaitsee terminaali 1:n edustalla. T1:n ja T2:n välillä kulkee noin 300 metriä pitkä sisäkäytävä, joten P3 on kätevä ja edullinen vaihtoehto myös T2:sta lähteville matkustajille.
  • P5 sijaitsee 5-7 minuutin kävelymatkan päässä molemmista terminaaleista.
  • Ulkopaikoitusalueilta P4a ja P4b on kävelymatkaa noin 10–15 minuutin verran, mutta terminaaliin pääsee myös ilmaisella bussilla.

Ilmaisbussi ajaa terminaalien ja kaikkien parkkialueiden välillä non-stopina.

Asiakaspysäköintipaikkoja on yhteensä noin 13 000. Tilaa siis on! Jos haluat varmistaa paikkasi, voit myös varata sen etukäteen verkkopalvelustamme.

Laskimme P5:n hinnat

Pysäköinti lentoaseman omilla pysäköintialueilla on nyt entistä edullisempaa, sillä laskimme pysäköintihalli P5:n hinnat 15. elokuuta alkaen. Meillä viikkohinta sisältää kahdeksan vuorokautta!

P4-ulkopysäköintialueet: 42 e/vko

P3- ja P5-pysäköintihallit: 65 e/vko

P2-pysäköintihalli: 110 e/vko

Kun haluat vertailla pysäköinnin hintoja ja etäisyyksiä terminaalista, käytä parkkilaskuriamme. Päätä itse, säästätkö askelissa vai rahassa.

Matkustus