Skip to main content

Vi sänkte parkeringsavgifterna på flygplatsen – P5 är nu ännu förmånligare

Published
16.08.2016 kl 05:00
Visste du att flygplatsens egna parkeringsområden ligger framför terminal 1 och 2, på bara några minuters gångavstånd från incheckningen? Det är förmånligt att parkera: som billigast kostar en vecka 42 euro.

När du ska på en resa och vill parkera förmånligt och enkelt, lönar det sig att köra till flygplatsens eget parkeringsområde i stället för parkeringsområden som ligger långt från flygplatsen. Jämför priser och lägen. Det lönar sig! Kör alltså ända fram, direkt till flygplatsen.

På flygplatsen finns tre stora parkeringshus och två parkeringsområden utomhus.

  • Parkeringshallarna P1 och P2 ligger i samma byggnad framför terminal 2:s ingång.
  • Parkeringshall P3 ligger framför terminal 1. Mellan T1 och T2 går en cirka 300 meter lång korridor, så P3 är ett smidigt och förmånligt alternativ också för dem som reser från T2.
  • P5 ligger på 5–7 minuters gångavstånd från båda terminalerna.
  • Det tar 10–15 minuter att gå från utomhusområdena P4a och P4b till terminalen, men man kan också ta en kostnadsfri buss.

Gratisbussen kör nonstop mellan terminalerna och alla parkeringsområden.

Det finns sammanlagt ungefär 13 000 parkeringsplatser för kunder. Det finns alltså gott om utrymme! Om du vill säkerställa din plats, kan du boka den i förväg via vår nättjänst.

Vi sänkte priserna i P5

Från och med den 15 augusti är det förmånligare än tidigare att parkera på flygplatsens egna parkeringsområden eftersom vi sänkte priserna i parkeringshall P5. Hos oss ingår åtta dygn i veckopriset!

P4-utomhusområden: 42 e/vecka

Parkeringshallarna P3 och P5: 65 e/vecka

Parkeringshall P2: 110 e/vecka

Om du vill jämföra parkeringsavgifter och avstånd från terminalen, använd vår parkeringsräknare. Bestäm själv om du vill spara steg eller pengar.

Resa