Skip navigation

Finavia.fi uudistuu 30.11.2017

Artikkeli julkaistu
28.11.2017 klo 13:00
Järvi ja saaria.
Finavia.fi-verkkopalvelumme uudistuu torstaina 30.11.2017. Päivän aikana saattaa ilmetä lyhyitä käyttökatkoksia, mutta luvassa on entistä käyttäjälähtöisempi ja visuaalisempi kokonaisuus.

Lähtevien lentojen terminaali- ja porttitiedot ovat näppärästi saatavilla uusilla sivuillamme. Etusivultamme on suorat linkit Helsinki-Vantaan lähtevien ja saapuvien lentojen tietoihin sekä linkki muiden lentoasemien sivuille. Lentoasemakohtaiset tiedot saat kunkin kentän etusivulta.

Verkkopalvelumme perusajatuksena on tukea positiivista matkustuskokemusta, tarjota lähtevien ja saapuvien lentojen tiedot helposti ja nopeasti sekä antaa tietoa lentoasemien palvelutarjonnasta ja lentoasemillamme toimimisesta. Huomiota on kiinnitetty myös palvelun käytettävyyteen mobiililaitteilla.

Otamme mielellämme vastaan käyttökokemuksia sivuston jatkokehitystä varten. Lähetä palautteesi kotisivujemme palautelomakkeella.

Tervetuloa käyttämään verkkopalveluamme!

Muistathan myös kätevän Helsinki Airport -mobiilisovelluksemme. Se toimii myös kotisivujemme mahdollisten käyttökatkojen aikana.

Raportointi