Skip navigation

Finavia.fi förnyas 30.11.2017

Article published
28.11.2017 kl 13:00
Lake and islands.
Vår webbtjänst Finavia.fi förnyas torsdagen den 30.11.2017. Under dagen kan korta driftsavbrott förekomma, men det utlovas en mer användarorienterad och visuellare helhet än tidigare.

På vår nya webbplats är informationen om terminaler och gater för avgående flyg lätt tillgängliga. På ingångssidan finns direkta länkar till information om avgående och ankommande flyg på Helsingfors-Vanda flygplats och länkar till andra Finavia flygplatsers webbsidor. På flygplatsernas ingångssidor får du information om de enskilda flygplatserna.

Den grundläggande tanken bakom vår webbplats är att stödja en positiv passagerarupplevelse, erbjuda information om avgående och ankommande flyg enkelt och snabbt och att informera om flygplatsernas serviceutbud samt hur det lönar sig att gå till väga på våra flygplatser. Även tjänstens användbarhet i mobila enheter har uppmärksammats.

Vi tar gärna emot användarerfarenheter som vi kan utnyttja i samband med den vidare utvecklingen av webbplatsen. Du kan skicka din respons på responsblanketten som finns på webbplatsen.

Välkommen att använda vår webbtjänst!

Du kommer väl också ihåg den behändiga mobilapplikationen Helsingfors Airport. Den fungerar även då webbplatsen är stängd på grund av driftsavbrott.

Rapportering