Hyppää pääsisältöön

Helsinki-Vantaalta voi nyt tilata ruokaa ja ostoksia ennakkoon

Julkaistu
20.03.2017 klo 13:00
Lentoasemalta voi nyt tilata ruokaa ja ostoksia ennakkoon. Nouto hoituu kentän noutopisteiltä silloin, kun se matkustajalle parhaiten sopii. Finavia kehittää uusia digipalveluita ja pyrkii tekemään matkustajien lennolle lähdöstä mahdollisimman helppoa.

Nälkä ja kiire? Tilaa ruoka ennakkoon ja nappaa noutopisteeltä mukaan

Lentoaseman uusi ToGo-palvelu mahdollistaa kahvilatuotteiden tilaamisen ennakkoon ja niiden noutamisen noutopisteeltä matkustajalle parhaiten sopivana hetkenä. Matkustaja välttyy kassajonossa seisomiselta ja saa eväät mukaansa nopeasti.

Maksu veloitetaan sovelluksen kautta noutohetkellä. Palvelu nopeutuu, kun erillistä korttimaksusuoritusta ei tarvita.

- Ihmiset haluavat helpotusta arkeensa. Verkkokaupat ja erilaiset ruoan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut ovat viime vuosina yleistyneet runsaasti. Nyt eväät lennolle voi tilata näppärästi jo kotisohvalta, ja valmiiksi pakatut tuotteet voi hakea noutopisteeltä jonottamatta, Finavian kaupallinen johtaja Elena Stenholm sanoo.

ToGo-palvelussa on lanseerausvaiheessa mukana neljä lentoaseman pistettä:

Ennakkotilaajille on maaliskuun ajan tarjolla tuotteita erityishinnoin.

- Tavoitteenamme on, että lentoaseman kahviloiden ja ravintoloiden valikoima ennakkotilauspalvelussa laajenee vuoden 2017 aikana, Stenholm sanoo.

ToGo-palvelu löytyy Helsinki Airport -mobiilisovelluksesta. Noutopisteet sijaitsevat kahviloiden yhteydessä. Ennakkoon tilatut tuotteet voi ottaa mukaan lennolle tai ne voi nauttia paikan päällä.

Shoppaile ja nouda, kun sinulle sopii

Lisäksi matkustajat voivat varata Helsinki Duty Freen (Dufry) tuotteita, kuten kosmetiikkaa, alkoholituotteita ja makeisia uuden Varaa & Nouda -palvelun kautta.

Matkustaja tilaa tuotteet ennakkoon verkossa ja noutaa ja maksaa pakatut tuotteet Duty Freen noutopisteeltä lähdön yhteydessä.

Lainsäädännöstä johtuen tuotteita voivat ostaa vain ulkomaan matkustajat.

Siirry ostoksille

Entistä parempaa asiakaspalvelua

Finavia kehittää matkustajille suunnattuja digitaalisia palveluita jatkuvasti ja pyrkii tekemään lennolle lähdöstä mahdollisimman sujuvaa. Uudet digitaaliset ratkaisut helpottavat matkan alkamista jo kotona.

Helsinki Airport -sovelluksen kautta voi paitsi tilata ruokaa, myös esimerkiksi varata parkkipaikan tai ostaa Iittalan tuotteita ennakkoon. Lisäksi sovellus muun muassa arvioi turvatarkastuksen odotusajan, opastaa lähimmän palvelun ääreen ja neuvoo, milloin koneeseen pääsee sisään.

Lataa Helsinki Airport -mobiilisovellus

Tutustu Helsinki-Vantaan palveluihin

Kehitys Matkustus