Hyppää pääsisältöön

Niclas Köhler Finavian talousjohtajaksi

Julkaistu
24.05.2017 klo 11:00
Finavian uudeksi talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niclas Köhler. Hän aloittaa tehtävässään elokuussa.

Niclas Köhler on toiminut talousjohtajana monipuolisesti terveydenhuollon ja median toimialoilla toimivissa yrityksissä. Köhler siirtyy Finaviaan Pihlajalinna Oyj:stä.

"Olen todella iloinen voidessani toivottaa Niclaksen tervetulleeksi Finaviaan. Hänellä on monipuolinen kokemus, joten saamme hänestä hyvän vahvistuksen tiimiimme. Finavian parantuneen tuloskunnon ansiosta meillä on käynnissä poikkeuksellisen iso investointiohjelma, jonka takia yhtiö velkaantuu lähivuosina. Niclaksen osaamisalue on Finavian tulevan menestyksen kannalta avainasemassa", sanoo toimitusjohtaja Kari Savolainen

"Lentoliikenteen ja Finavian liiketoiminnan merkitys Suomelle on erittäin suuri. Menestyminen kansainvälisen lentoliikenteen kilpailussa mahdollistaa Suomelle väestön kokoon verrattuna kattavat lentoyhteydet ja luo Suomeen jo tällä hetkellä jopa 100 000 työpaikkaa. Se, onnistuuko Finavia strategiansa toteuttamisessa on ratkaisevassa roolissa siinä, pysyykö Suomi kilpailukykyisenä lentoliikenteen solmukohtana myös tulevaisuudessa. On hienoa aloittaa Finaviassa kesän lopulla ja edistää liiketoimintaa, jolla on laajat vaikutukset", talousjohtajaksi nimitetty Niclas Köhler toteaa.

Raportointi Ihmisiä & Ilmailua