Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin Finnish Travel Galassa

Artikkeli julkaistu
08.10.2018 klo 16:33
Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin Finnish Travel Galassa
Yritys
Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin kategoriassa ”Mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus” perjantaina 5.10. järjestetyssä Finnish Travel Galassa.

Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL järjesti perjantaina 5.10. toista kertaa Finnish Travel Galan, jonka tarkoituksena on tuoda esiin matkailutoimialan merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa. Tapahtumassa palkittiin ansioituneita matkailuyrityksiä sekä toimijoita ja tekoja vastuullisuuteen, innovatiivisuuteen, alan julkisuuskuvan nostamiseen ja useisiin muihin teemoihin liittyen.

Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin kategoriassa ”Mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus” seuraavin perusteluin:

”Helsinki-Vantaan lentokentällä ’smooth travelling’ on nostettu korkealle tasolle ja se toteutuu ympäristössä, jossa näkyy suomalainen muotoilu ja tyylikkyys. Sujuva asiakaskokemus näkyy mm. kansainvälisten matkustajien huomioimisessa monikielisillä opasteilla ja palveluilla. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tärkeä osa monen suomalaisen onnistunutta matkakokemusta; paikka, josta odotettu lomareissu tai työmatka vaivattomasti alkaa ja minne se sujuvasti ja onnellisesti aikanaan päättyy.”

- On kunnia voittaa tämä hieno palkinto. Olemme tehneet paljon töitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi ja on ilo saada tunnustusta tuosta tehdystä työstä, sanoo Helsinki-Vantaan johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Helsinki-Vantaalla on parhaillaan käynnissä miljardin euron kehitysohjelma, jonka myötä lentoasema valmistautuu palvelemaan 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa.