Skip navigation

Viisi parasta blogia ilmailufaneille

Artikkeli julkaistu
05.01.2018 klo 09:00
Ilmailublogit
Kiinnostavatko lentämiseen ja ilmailuun liittyvät sisällöt? Tässä viisi suosittua sivua, jotka ilmailufanin kannattaa pistää korvan taakse.

Innostavatko lentokentät, lentokoneet ja ilmailu sinua välillä jopa enemmän kuin varsinaiset matkakohteet? Osaatko matkustamon turvallisuusohjeet ulkoa ja purjehdit aina lentokentän turvatarkastuksen läpi vaivatta? Oletko Team Airbusin tai Team Boeingin kannattaja?

Jos sinun on helppo vastata näihin kysymyksiin, yksi asia on selvää: ilmailu on sydäntäsi lähellä. Tässä iloksesi lista internetin parhaita ilmailublogeja ja -tilejä, joista voit löytää lisää kiehtovaa tietoa ja inspiroivaa sisältöä lentämiseen liittyen. Vinkkaa meille, jos oma suosikkisi jäi uupumaan listalta!

1. Runway Girl Network

Tämä ilmailualaan erikoistuneiden toimittajien ylläpitämä sivusto kokoaa yhteen näkemyksiä lentoalan sisäpiiriläisiltä ja ensikäden tietoa lentoyhtiöiden asiakaskokemuksen kehityksestä. Kiinnostavaa tietoa niin ilmailun parissa työskenteleville kuin suurelle yleisölle.

https://runwaygirlnetwork.com/the-network/

2. Airplane Geeks Podcast

Viikoittain julkaistava podcast-ohjelma käsittelee niin siviili- kuin sotilaallista ilmailua. Usein vieraana on myös tärkeitä alan vaikuttajia. Opettavainen ja viihdyttävä podcast kertoo sekä lentoalan tuoreimmat uutiset että tarinoita ilmailun historiasta.

http://www.airplanegeeks.com

3. The Aviation Blog

Ilmailuasioiden keskustelufoorumi kokoaa yhteen EU-päättäjiä ja ilmailuteollisuuden toimijoita. Blogin tavoite on tukea Euroopan ilmailu- ja avaruusagendaa, ja se keskittyy kestävän lentomatkustamisen kasvun tukemiseen mantereella.

https://aviation.blogactiv.eu

4. Flightstory

Flightstory-kanava julkaisee lyhyitä ilmailuaiheisia artikkeleita, kuvia ja videoita. Sivustolta löytyy myös lentoalan ammattilaisten, kuten lentäjien, lentoemäntien tai turvatarkastajien, kirjoittamia arvioita. Niin turisti- ja bisnesmatkustamiseen kuin sotilasilmailuun liittyvää sisältöä voi selailla kategorioittain tai vaikkapa eri lentokonevalmistajien perusteella.

http://www.flightstory.net

5. Aviation Daily

Aviation Daily -Instagram-tilillä on yli 435 000 seuraajaa, eikä syyttä. Tili jakaa upeita #aviationdaily-hashtagilla julkaistuja kuvia ja videoita, joiden aiheet yltävät Dubain pilvienylisestä siluetista aina Airbus 380:n maata viistävään laskeutumiseen.

IG: aviationdaily

Tiestikö nämä yllättävät faktat lentokoneruoasta?