Skip navigation

Finnair aloittaa virtuaalilennot Rovaniemelle tapaamaan joulupukkia

Artikkeli julkaistu
09.12.2020 klo 11:20
Finnair alkaa tarjota virtuaalilentoja joulunaikaan.
Finnair tekee uuden aluevaltauksen ja aloittaa bisnesluokan virtuaalilennot Rovaniemelle. Maailmalla virtuaalilennot ovat saaneet suurta suosiota.

Lappiin pääsee kohta kotisohvalta, kun Finnair aloittaa virtuaalilennot joulupukin maahan. Lennot lähtevät 25. joulukuuta lähtien.

Lennot "lennetään" 360-asteen elämyksenä, jossa matkustaja pääsee kokemaan bisnesluokan matkan kotisohvalta käsin tietokoneella tai puhelimella. Osallistuminen onnistuu myös sellaisilla VR-laseilla, jotka käyttävät nettiselaimia ja pystyvät näyttämään videota.

─ Modernin teknologian ansiosta asiakkaamme ympäri maailmaa pääsevät nauttimaan Lapin taiasta ja joulutunnelmasta kotoaan käsin. Toivomme, että lentäminen Finnairin virtuaalisessa bisnesluokassa innostaa heidät matkustamaan paikan päälle Lappiin sitten, kun se taas on mahdollista, kertoo Finnairin myyntijohtaja Mikko Turtiainen yhtiön tiedotteessa.

Finnair kertoo, että virtuaalilennon asiakkaat pääsevät nauttimaan matkustamohenkilökunnan tarjoilemista virvokkeista, ihailemaan tähtitaivasta ja katselemaan revontulia. VR-kokemuksessa on mukana joulukoristeita sekä lennolta tuttu äänimaailma. Finnair vinkkaa tiedotteessaan, että samalla lennolla saattaa lentää myös tuttu jouluinen hahmo.

Perillä Rovaniemen talvimaisemissa asiakkaat ylittävät napapiirin ja kulkevat Joulupukin Kammarille tapaamaan pukkia.

Puoli tuntia kestävät lennot ovat jo myynnissä. Kaikki virtuaalilentojen tuotot menevät lyhentämättöminä UNICEFille, joka käyttää ne koronapandemian hillitsemiseen ja siitä kärsineiden lasten auttamiseen. Lennot toteutetaan yhteistyössä Visit Rovaniemen kanssa.

─ Finnair voi lennättää perheet eri puolilta maailmaa Rovaniemelle nauttimaan talven ihmemaasta ja tapaamaan joulupukkia matkustusrajoituksista huolimatta. Toivomme voivamme tuoda ison hymyn osallistujien kasvoille, sanoo Turtiainen.

Lue myös:

Matkustus joulunaikaan

Matkustaminen korona aikana

Matkustus