Skip navigation

Lentoasemapäällikkö Tanja Sabel: Yhä useampi suomalainen matkusti kesällä Ahvenanmaalle

Artikkeli julkaistu
19.09.2020 klo 09:08
Lapsia vilkuttamassa kalliolla Ahvenanmaalla.
Maarianhaminan lentoasemapäällikkö Tanja Sabel kertoo, että yhä useampi suomalainen lähti tänä kesänä reissuun Ahvenanmaalle. Yhteensä Maarianhaminan kentälle lensi lähes 6000 kotimaan matkustajaa.

Yhä useampi suomalainen vietti kesälomansa Ahvenanmaalla, ja me ahvenanmaalaiset olemme tästä erittäin kiitollisia. Tänä kesänä Maarianhaminaan lensi lähes 6000 kotimaan matkustajaa. Tahti vilkastui kesällä elokuuta kohden.

Ahvenanmaan syksy on pitkä ja upea. Meri lämmittää samalla, kun pimeät illat tuovat mukanaan kodikasta hyggeilyä. Hyödynnä tilaisuus ja nauti syksystä turvallisesti. Matkustamista rajoitetaan vielä ja on tärkeää noudattaa suosituksia, mutta kotimaanmatkailu ja luonnossa liikkuminen ovat täysin sallittuja. Finnair lentää suorin lennoin Helsingin ja Maarianhaminan välillä.

Vielä ehdit nauttia kauniista saarestamme, ja toivotammekin kaikki tervetulleeksi! Vietä esimerkiksi pitkä viikonloppu golfin tai kalastuksen parissa Ahvenanmaalla. Pidätkö urheilusta? Osallistu perinteiseen Ahvenanmaan maratoniin. Tapahtumassa on lähtöjä eritasoisille osallistujille.

Syyskuussa järjestetään suositut Sadonkorjuujuhlat Ahvenanmaan maaseudulla. Joulumarkkinoiden aika on myöhemmin syksyllä. Sadonkorjuujuhlilta ja joulumarkkinoilta löydät erinomaisen maukasta lähiruokaa sekä luomuraaka-aineita ja muita luomuherkkuja.

 

Tutustu Maarianhaminan lentoasemaan

Åland 100 -juhlavuoden valmistelut käynnissä

Matkustus