Hoppa över navigering

Flygplatschef Tanja Sabel: Fler och fler finländare reste till Åland under sommaren

Article published
19.09.2020 kl 09:08
Lapsia vilkuttamassa kalliolla Ahvenanmaalla.
I sommar har flera finländare hittat Åland som semestermål och det är vi väldigt tacksamma för på Åland, säger Mariehamns flygplatschef Tanja Sabel. Cirka 6000 inrikespassagerare flög till Mariehamn i sommar.

Hösten är lång och fin på Åland. Havet värmer oss och mörkret bjuder på mysiga, hyggestunder. Ta vara på tillfället och njut av hösten tryggt och säkert. Resande är delvis reglerat än och det är viktigt att följa rekommendationerna, men inrikesresande och att röra sig ute i naturen går bra. Finnair flyger direkt mellan Helsingfors och Mariehamn.I sommar har flera finländare hittat Åland som semestermål och det är vi väldigt tacksamma för på Åland.

Ännu hinner man njuta av vår vackra ö, vi önskar er alla välkomna! Ta t.ex. en förlängd helg med golf eller fiske på Åland. Är sportevenemang din grej? Passa på att delta i klassiska Åland Marathon. Evenemanget har starter för olika nivåer av deltagare.

I september arrangeras populära Skördefesten på den åländska landsbygden. Senare i höst drar julmarknaderna i gång. På Skördefesten och julmarknaderna kommer man åt fina, goda närproducerade och ekologiska råvaror och delikatesser.

Läs mer om Mariehamns flygplats.

Resa