Ohita navigaatio

Suosikkimme Helsinki-Vantaan lentoasemalla − herkulliset voileivät

Artikkeli julkaistu
18.08.2021 klo 12:10
Matkustajat kahvilassa
Ihmisiä & Ilmailua
Helsinki-Vantaan lentoasemalla on lukuisia kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia voileipiä ja sämpylöitä. Selvitimme mitä matkustajat ostavat Upper Crust, Tapio Café ja Cafe Tori –kahviloista, ja mitä henkilökunta suosittelee kokeilemaan voileipien kaveriksi.

Herkullinen kanapekonipatonki, Upper Crust, Schengen-alue, portti 19

Upper Crustin suosikkileipä kanapekonipatonki koostuu tuoreesta patongista, salaatista, tomaatista, kanamajoneesista ja savustetusta pekonista.

− Kanapekonipatonki on joka viikko meidän kolmen suosituimman patonkimme joukossa, eli se on todella suosittu matkustajien kesken, kertoo Milla Upper Crustista.

Patongin kaveriksi Milla suosittelee kupillista kuumaa kahvia. Kahvilan läheltä löytyy kätevästi myös lasten leikkipaikka, josta löytyy lapsille mukavaa tekemistä ennen koneeseen nousua.

Upper Crust

Klassinen katkarapuleipä, Tapio Café, Schengen-alue, portti 24

Herkulliseen katkarapuleipään kuuluu tuoreen salaatin ja kurkun lisäksi täyteläinen majoneesi sekä katkarapuja sitruunalla ja mustapippurilla maustettuna.

Tapio Cafén herkkuvalikoiman avulla matkan alkamista on helppo juhlistaa ennen lentokoneeseen siirtymistä.

Tapio Cafe tuotteita

Kestosuosikki Juusto-kinkku-patonki, Cafe Tori, Schengen-alue, portti 26

Cafe Torista kerrotaan puolestaan matkustajien suosivan klassikkoa, juusto-kinkku-patonkia, jonka kylkeen napataan usein erilaisia virvokkeita, kuten limonadeja.

− Muiden patonkien menekki vaihtelee kausittain, mutta juusto-kinkkupatonki on pitänyt paikkansa matkustajien suosikkina, kertoo Janni Cafe Torista.

Cafe Tori Products

Cafe Torissa istuessa voit rentoutua ennen matkaasi ja seurata vaikka asematasolle pysäköityjä lentokoneita. Jos haluat, voit ottaa annokset helposti myös mukaasi erillisessä take away -pussissa.

Lukuisat ravintolat, kahvilat ja myymälät palvelevat matkustajia Helsinki-Vantaalla

Helsinki-Vantaalla aukiolevien ravintoloiden, kahviloiden, myymälöiden ja muiden palveluiden aukioloajat löydät Finavian tiedotteesta, jota päivitetään aktiivisesti. Lisää tietoa palveluista löydät myös Finavian nettisivuilla olevista ravintola- ja myymäläkohtaisista palvelukuvauksista.

Useissa kahviloissa ja myymälöissä on hyvät take away –mahdollisuudet sekä laaja valikoida valmiiksi pakattuja tuotteita.

Katso avoinna olevat kahvilat ja ravintolat Helsinki-Vantaalla