Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalla juhlittiin Norwegianin 20 miljoonan matkustajan rajan ylittymistä Suomessa

Artikkeli julkaistu
15.09.2022 klo 12:57
Norwegian's 20th million passenger Maria Eilola
Reitit & Kohteet
Helsinki-Vantaalla juhlittiin torstaina 15. syyskuuta 2022 Norwegianin 20-vuotisjuhlavuotta ja merkittävän matkustajamäärän ylittymistä. 12 vuoden aikana Norwegian on palvellut Suomessa jo 20 miljoonaa matkustajaa.

Lentoyhtiö Norwegian käynnisti toimintansa Suomessa 12 vuotta sitten aloittamalla lennot Helsingistä Tukholmaan ja Osloon. Vuosien varrella Norwegian on kasvattanut reittiverkostoaan sekä Helsinki-Vantaalta että Finavian verkostolentoasemilta. Helsinki-Vantaalta Norwegian tarjoaa tällä hetkellä suoria lentoja 20 kohteeseen.

Juhlapäivää vietettiin Helsinki–Oslo-lennon lähtöportilla, jossa Norwegian palkitsi 20. miljoonannen matkustajansa lahjakortilla.

On hienoa olla mukana juhlistamassa Norwegianin historiaa Suomessa! Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian on lentänyt maailmalle jo 12 vuoden ajan, ja olenkin erityisen iloinen hyvästä yhteistyöstämme, sanoo Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff Finaviasta.

– Suomen markkinat ovat keskeinen osa Norwegianin pohjoismaista strategiaa. Olemme tänä vuonna avanneet uudelleen tukikohtamme Helsinki-Vantaalla ja palkanneet noin 150 kollegaa Suomeen. Tavoitteemme on jatkossakin olla vahva toimija Suomessa ja tarjota Suomesta lähteville matkustajille suoria lentoja suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Tilaisuudessa puhuivat Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen ja Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff Finaviasta.

Lähtöportin juhlallisuuksissa oli tarjolla kahvia ja kuppikakkuja matkustajille.

Pääkuva: Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff Finaviasta (vas.) ja Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen (oik.) palkitsivat Norwegianin 20. miljoonannen matkustajan Suomessa lahjakortilla. Keskellä palkinnon vastaanottanut matkustaja Maria Eilola.