Ohita navigaatio

Nyxair, Karhuaero, Transaviabaltika ja Amapola Flyg siirtyvät terminaali 2:een toukokuun alussa

Artikkeli julkaistu
25.04.2022 klo 09:51
Kaksi ihmistä kävelee poispäin kuvasta lentoaseman aulassa
Matkustus
Terminaali 1:ssä toimivat lentoyhtiöt Nyxair, KarhuAero, Transaviabaltika ja Amapola Flyg muuttavat Helsinki-Vantaan terminaalin uuteen laajennusosaan toukokuun alussa.

Matkustajia, heidän saattajiaan ja vastaanottajiaan pyydetään huomioimaan, että Nyxairin, Karhuaeron ja Transaviabaltikan lähtöselvitykset ja turvatarkastukset sekä matkatavaroiden luovutus ja paluu lennolta tapahtuvat terminaali 2:n kautta 1. toukokuuta alkaen. Amapolan Flyginin lennot lähtevät ja saapuvat terminaali 2:n kautta 2. toukokuuta alkaen.

Oman lennon terminaalitiedot sekä lähtö- ja tuloajat voi tarkistaa verkkosivuiltamme.

Lentoyhtiöiden siirtymisessä uuteen laajennusosaan on kyse muutoksesta, jossa Helsinki-Vantaalla siirrytään yhden terminaalin toimintamalliin. Terminaali 1 ja terminaali 2 jäävät historiaan, ja kaikki lennot lähtevät ja saapuvat uuden laajennusosan kautta 21. kesäkuuta 2022 alkaen.

Terminaali 1:stä uuteen laajennusosaan ovat jo aiemmin huhtikuussa muuttaneet lentoyhtiöt DAT, Easyjet ja Vueling sekä Jet Time ja Sunclass.

Loput terminaali 1:ssä toimivat lentoyhtiöt siirtyvät uusiin lähtö- ja tuloauloihin 1. kesäkuuta alkaen. Tiedotamme muutoksesta lisää lähiaikoina.

Lisää tietoja terminaalimuutoksesta ja uudesta turvatarkastuksesta saa lehdistötiedotteestamme.

Päivitys 27.4.: tiedotteeseen on lisätty Amapola Flygin siirtyminen terminaali 2:en laajennusosaan 2.5.2022.