Ohita navigaatio

Tripadvisor: Helsinki-Vantaan Runway Bar valittu Vantaan parhaaksi ravintolaksi

Artikkeli julkaistu
01.12.2022 klo 11:38
Runway Bar -kyltti
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitseva Runway Bar on valittu Vantaan parhaaksi ravintolaksi kansainvälisellä Tripadvisor -sivustolla. Baari palvelee tuloaulassa kaikkia lentoasemalla vierailevia.

– Olemme iloisia Runway Barin valinnasta ykkössijalle! Tämä on hieno uutinen koko lentoasemayhteisölle Helsinki-Vantaalla. Olemme onnistuneet luomaan viihtyisän paikan, jossa ystävät ja läheiset voivat tavata toisensa ennen matkalle lähtöä, tai sieltä kotiin saavuttaessa, ravintolatoimenjohtaja Timo Nyyssönen Runway Barista sanoo.

Tripadvisorin arvioissa kehutaan niin palvelua, tunnelmaa kuin juomavalikoimaakin. Runway Barin cocktail-juomat valmistetaan omista raaka-aineista.

– Kaikki käyttämämme raaka-aineet, kuten siirapit, valmistamme omin käsin. Päivitämme reseptejämme sesonkien raaka-aineiden ja vuodenaikojen mukaan. Lisäksi meillä on laaja valikoima myös alkoholittoimia tuotteita.

Runway Bar drinkki

Matkailijoiden suosimalla Tripadvisor-sivustolla baarin tunnelmaa ja sisustusta kehutaan viihtyisäksi, rennoksi ja kutsuvaksi.

Baarin kattoon on heijastettu LED-näytöillä kiitotie ja valaisimina toimivat Finnair Airbus 320 -lentokoneen valaisimet. Baarin seiniä koristavat lentokoneiden seinäpellit.

–Uskomme, että löydämme paikkamme matkustajien sydämessä. Runway Bar on erinomainen kohtaamispaikka Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa. Baarin tunnelmasta ja tarjoilusta voi nauttia, vaikka ei olisikaan lähdössä matkalle.

Runway Bar terassi

Finavia avasi Helsinki-Vantaan uuden tuloaulan joulukuussa 2021. Tuloaulan ravintolat ja myymälät palvelevat kaikkia lentoasemalla vierailevia.

Lue lisää

Runway Bar avautui uudeksi kohtaamispaikaksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Katso kaikki ravintolat, baarit ja kahvilat

Artikkelin kuvat: Kemppi / Runway Bar