Hoppa över navigering

Tripadvisor: Runway Bar på Helsingfors-Vanda har valts till den bästa restaurangen i Vanda

Article published
01.12.2022 kl 11:38
Runway Bar -kyltti
Resa
Runway Bar på Helsingfors-Vanda flygplats har valts till den bästa restaurangen i Vanda av den internationella webbplatsen Tripadvisor. Baren, som är belägen i ankomsthallen, betjänar alla som besöker flygplatsen.

– Vi är glada över Runway Bars första plats! Det är en god nyhet för hela flygplatsgemenskapen på Helsingfors-Vanda. Vi har lyckats skapa en trivsam plats där vänner och närstående kan träffas före en resa eller när de återvänder från en resa, säger Timo Nyyssönen, Runway Bars chef för restaurangverksamhet.

Tripadvisors recensioner berömmer servicen, atmosfären och drycksortimentet. Runway Bars cocktaildrycker är gjorda av egna ingredienser.

– Alla råvaror vi använder, till exempel all sirap, tillverkas av oss själva. Vi uppdaterar våra recept enligt säsongens råvaror och följer årstiderna. Dessutom har vi ett brett sortiment av alkoholfria produkter.

Runway Bar drinkki

Tripadvisor-webbplatsen, som är populär bland resenärer, berömmer barens atmosfär och inredning och kallar stället mysigt, avslappnat och inbjudande.

Barens tak har en "landningsbana" som projiceras med LED-skärmar och lampor från ett Finnair Airbus 320-flygplan används som armaturer. Barens väggar är dekorerade med plåtar från flygplan.

– Vi tror att vi kan hitta vår plats i passagerarnas hjärta. Runway Bar är en utmärkt mötesplats i ankomsthallen på Helsingfors-Vanda flygplats. Man kan njuta av barens atmosfär och utbud även om man inte är på väg på resa.

Runway Bar terassi

Finavia öppnade en ny ankomsthall på Helsingfors-Vanda i december 2021. Restaurangerna och butikerna i ankomsthallen betjänar alla besökare på flygplatsen. 

Läs mer

Runway Bar öppnades som en ny mötesplats på Helsingfors-Vanda flygplats

Se alla restauranger, barer och kaféer

Bilderna i artikeln: Kemppi / Runway Bar