Ohita navigaatio

Air Baltic lentää talvella Tampere-Pirkkalasta suoraan Teneriffalle ja Kittilään

Artikkeli julkaistu
11.05.2023 klo 14:01
Air Balticin Airbus A220-300 -lentokone ilmassa
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Air Baltic aloittaa marras-joulukuussa 2023 suorat reittiyhteydet Finavian Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Teneriffalle ja Kittilään. Talvikaudeksi avautuva reitti Riiasta Agadiriin, Marokkoon, mahdollistaa myös sujuvan jatkomatkustamisen Tampereelta Pohjois-Afrikkaan.

Reittitarjonta Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kasvaa talveksi. Air Baltic aloittaa marraskuussa suorat lennot Teneriffalle, Kanariansaarille, ja joulukuusta alkaen yhtiö lentää Kittilään, Lappiin. Molempia lentoja operoidaan kahdesti viikossa.

– Air Balticin uudet reitit ovat erittäin tervetulleita Tampere-Pirkkalan lentoasemalle! Tampereen seudun kansainvälinen sekä kotimainen reittitarjonta paranee talveksi, kun matkustajille avautuu Lapin suosikkikohteen Kittilän lisäksi myös suora reitti Teneriffan rannoille, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Tampere-Pirkkala on toiminut vuodesta 2022 Air Balticin kotikenttänä. Tänä kesänä yhtiö lentää Tampereelta suoraan yhteensä kahdeksaan Euroopan kohteeseen.

Teneriffan rannoille marraskuusta lähtien

Air Balticin reittilennot Tampere-Pirkkalasta Teneriffalle alkavat 1. marraskuuta. Reittiä liikennöidään talvikaudella kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lentoja operoidaan 145-paikkaisella Airbus A220-300 -lentokoneella. Arvioitu lentoaika Teneriffalle on 7 tuntia, ja paluumatkan arvioitu kesto on 6 tuntia 25 minuuttia.

Kittilään lennetään joulukuusta alkaen

Air Balticin reitti Kittilään on yhtiön ensimmäinen Suomen sisäisesti. Ensilento Lapin suosittuun talvilomakohteeseen ajoittuu joulun tienoille 22. joulukuuta. Reittiä liikennöidään Airbus A220-300 -lentokoneella kahdesti viikossa, perjantaisin ja sunnuntaisin. Arvioitu lentoaika on 1 tunti 20 minuuttia.

Afrikka on vain vaihdon päässä

Air Balticin uudet talven reitit avaavat myös Afrikan Tampereen vaihtomatkustajille. Yhtiö kertoo tiedotteessaan avaavansa suoran reittiyhteyden sen kotikaupungista Riiasta Agadiriin, Marokkoon, 4. marraskuuta 2023. Air Baltic lentää talvella Riiasta myös Marokon Marrakechiin.

Voit varata lentosi Air Balticin verkkosivuilta.

Kuva: Air Baltic

Päivitetty 15.5.2023 kello 9.28: Korjattu virheellinen maininta siitä, että Marrakech on Marokon pääkaupunki.

Lue lisää:

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta pääsee nyt suorilla reittilennoilla Nizzaan ja Milanoon.