Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaa on valmis elämää muuttaville tarinoille – matkustustarinat ovat kehitysohjelman päätöstä juhlistavan kampanjan keskiössä

Artikkeli julkaistu
05.10.2023 klo 09:00
Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöaula tyhjänä, taustalla näkyy turvatarkastuksen All gates -kyltti
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoasema on ollut osa suomalaisia tarinoita jo vuodesta 1952. Nyt lentoaseman historian mittavin kehitysohjelma on saatu päätökseen, ja uudistettu Helsinki-Vantaa on yhä uusien alkujen näyttämö, jossa ihmiset, ajatukset ja kulttuurit yhdistyvät hetkeksi – jatkaakseen jälleen omille poluilleen.

– Finavia on saanut Helsinki-Vantaan 10-vuotisen kehitysohjelman onnistuneesti päätökseen syksyllä 2023, ja lentoasema on valmis elämää muuttaville tarinoille. Haluamme nyt kertoa uudesta lentoasemasta ja sen palveluista kolmen suomalaisen menestystarinan kautta, jotka saivat alkunsa lentoasemalla, Finavian Head of Marketing Anna Tuomi sanoo.

Tarinat kerrotaan lokakuussa 2023 käynnistyvän kampanjan kautta. Mukaan on valittu kolme tunnettua suomalaista, jotka ovat aloittaneet Helsinki-Vantaalta uuden luvun elämässään ja löytäneet kukin omalla tavallaan oman suuntansa ja paikkansa maailmalla.

Heidän tarinansa voi nähdä syksyn aikana kuvissa ja videoissa Helsingin Sanomien etusivulla, Helsingin keskustassa, Helsinki-Vantaan lentoaseman kanavissa ja Finavian verkkosivuilla.

Mukana kampanjassa ovat:

  • koripallonpelaaja Awak Kuier, joka on pelannut ensimmäisenä suomalaisena USA:n naisten koripallon korkeimmalla sarjatasolla WNBA:ssa,
  • muotisuunnittelija Rolf Ekroth, joka on menestyksekkäästi vienyt suomalaista käsityöläisyyttä ja suunnittelua ulkomaille ja
  • kansainvälisessä nosteessa oleva ONEVIOLIN-nimellä esiintyvä taiteilija Pekka Niemi.

Jokainen voi jakaa oman tarinansa

− Haluamme myös antaa jokaiselle mahdollisuuden kertoa oma matkustustarinansa. Elämiä muuttaneita tarinoita on lukemattomia, ja kannustamme nyt ihmisiä jakamaan omansa, Anna Tuomi jatkaa.

Voit osallistua kampanjaan julkaisemalla Instagramissa kuvan ja sen yhteydessä vapaamuotoisen tekstin, jossa kerrot, miten matkasi oli sinulle käänteentekevä. Käytä tunnistetta #myhelsinkiairport ja merkitse kuvaan @helsinkiairport.

Ikimuistoisimmat tarinat nostetaan esiin Finavian kanaviin, ja arvomme kaikkien osallistuneiden kesken lahjakortteja Helsinki-Vantaan palveluihin. Lue lisää ja katso ohjeet arvontaan osallistumisesta Finavian kampanjasivuilta.

Lue lisää:

Helsinki-Vantaan historiallinen kehitysohjelma onnistuneesti päätökseen