Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaan Food Hall -ravintola-alueelle kansainvälinen tunnustus: Vuoden Food Hall 2023

Artikkeli julkaistu
14.09.2023 klo 15:28
Finavia vastaanottaa FAB Awards 2023 -palkinnon.
Matkustus
Finavia on voittanut kansainvälisessä matkailu- ja ravintola-alan kilpailussa Airport Food Hall of the Year -palkinnon. Palkinto myönnettiin Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulan Food Hall -ravintola-alueelle Bangkokissa 13. syyskuuta 2023.

– Olemme iloisia siitä, että Helsinki-Vantaan ravintolat ja palvelut saavat tunnustusta kansainvälisesti. Olemme kehittäneet ruoka- ja juomavalikoimaa lentoasemallamme merkittävästi ja palkinto on osoitus siitä, että olemme onnistuneet luomaan ravintola-alueen, joka on matkustajiemme mieleen, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Helsinki-Vantaan lentoaseman Food Hall koostuu kuudesta ravintolasta: Levant, Lopez y Lopez, TGM Asian Fusion, Pretty Boy Wingery, Bär Bar ja Richie’s Gourmet Hot Dogs. Food Hall kokoaa saman katon alle autenttisia high street -makuja ja parhaita suomalaisia ravintolakonsepteja.

– Food Hall tarjoaa mahdollisuuden kokoontua hyvän ruoan ja juoman pariin yhteisissä asiakastiloissa. Olemme panostaneet erityisesti palvelun nopeuteen ja monipuoliseen ruokavalikoimaan.

Kansainvälinen Airport Food and Beverage and Hospitality (FAB Awards 2023) -kilpailu järjestetään vuosittain. Finavian Food Hall voitti kategoriassa ” Airport Food Hall of the Year”. Kriteereitä palkinnolle ovat muun muassa ravintolapalvelun laatu, palvelun sopivuus matkustajille, palvelun performanssi lentoasemalla, sen digitaalisuus ja ympäristöystävällisyys. Voittajan valitsi asiantuntijaraati.

Food Hall -ravintola-alue sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa ja se palvelee matkustajien lisäksi kaikkia lentoasema-alueella vierailevia ja työskenteleviä. Food Hall tunnetaan suosittuna lounaspaikkana Aviapolis-alueella ja ravintoloiden annoksia voi tilata toimistolle tai kotiin Wolt ja Foodora -ruokalähettipalveluista.

– Ravintola-alueen suunnitteleminen ja rakentaminen on ollut meille erityinen projekti Finaviassa. Olen ylpeä tunnustuksesta ja haluan kiittää yhteistyökumppaneitamme ja alueen ravintolayrittäjiä hyvästä yhteistyöstä ja yhteisestä menestystarinasta, Nora Immonen sanoo.

Lue lisää

FAB Awards 2023

Voitto Suomeen: Helsinki-Vantaa valittu vuoden 2023 Euroopan parhaaksi lentoasemaksi