Ohita navigaatio

Odotettu Relove avautui Helsinki-Vantaan lentoasemalle – tee laadukkaita second hand -löytöjä ennen matkalle lähtöä

Artikkeli julkaistu
07.08.2023 klo 16:00
Kuvassa Reloven kahvila ja työntekijä.
Matkustus
Maailman ensimmäinen lentoasemalla toteutettu second hand –konseptiliike ja kahvila Relove avasi ovensa Helsinki-Vantaalla. Ainutlaatuinen liike yhdistää second hand -vaatteet ja -asusteet sekä suositun kahvilan.

Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä vastuullisempia löytöjä Reloven laadukkaasta second -hand aarteiden valikoimasta. Reloven kaltaista second hand -konseptiliikettä ei löydy vielä miltään muulta maailman lentoasemalta kuin Helsinki-Vantaalta.

Relove on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan laadukkaasta second hand -valikoimastaan, elämyksellisestä tunnelmastaan sekä kauniista tarjoiluistaan. Myös Helsinki-Vantaalla pääsee nyt nauttimaan Reloven tunnelmasta esimerkiksi aamupalan tai lounaan äärellä, sekä tekemään ihastuttavia second hand -löytöjä sekä naisille että miehille.

Nauti aamiaista ja lounasta kelloa katsomatta

Pysähdy nauttimaan paljon odotetun Reloven tunnelmallisesta kahvilasta ennen matkalle lähtöä tai palatessasi Helsinki-Vantaalle. Nappaa pienpaahtimokahvin kaveriksi herkullinen kakkupala tai runsas avokadoleipä Reloven käsitehtyjen gluteenittomien leivonnaisten valikoimasta.

Ennen aikaista aamulentoa kannattaa istahtaa nauttimaan ihanasta koko päivän tarjolla olevasta aamupalasta jazz-tahtien soidessa taustalla. Kahvilan valikoimasta löydät runsaasti myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on Finavian kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta. Syksyllä 2023 aula saa täysin uuden ilmeen, kun muutostyöt valmistuvat ja uudet palvelut ovat avautuneet.

Reloven aukioloajat

Maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike avautuu Helsinki-Vantaalle

Uudistuneen Helsinki-Vantaan palvelut laajenevat edelleen: lentoasemalle avataan 17 uutta ravintolaa ja myymälää

Artikkelin pääkuva: Relove