Ohita navigaatio

Maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike avautuu Helsinki-Vantaalle

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
11.04.2023 klo 09:27
Havainnekuva Helsinki-Vantaan uudesta aulasta
Matkustus
Lentoasemayhtiö Finavia ja kotimainen perheyritys Relove tuovat Helsinki-Vantaan lentoasemalle ainutlaatuisen second hand -liikkeen. Se yhdistää kierrätyskulttuurin ja suositun kahvilan.

– Kehitämme lentoaseman valikoimaa jatkuvasti, seuraamme trendejä ja matkustajien toiveita. Nyt olemme solmineet sopimuksen suomalaisen Reloven kanssa, joka tuo Helsinki-Vantaalle second hand -liikkeen. Se on yksi tämän vuoden odotetuimmista uutuuksista, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Kyse on maailman ensimmäisestä lentoasemalla toteutetusta second hand -liikkeestä. Siinä yhdistyvät laadukkaat second hand -vaatteet ja -asusteet sekä suuren suosion saavuttanut kahvila.

– Olemme iloisia ainutlaatuisesta ja historiallisesta yhteistyöstä Finavian kanssa. Se antaa meille mahdollisuuden jakaa kiertotalouden ilosanomaa aiempaa laajemmalle kohderyhmälle. Lentoasemalla tavoitamme myös kansainväliset asiakkaat. Tuomme Helsinki-Vantaalle elämyksellisen keitaan, jossa second hand- ja kahvilapalvelut nivoutuvat yhteen upealla tavalla, jollaista ei ennen ole lentokenttäympäristössä koettu, yrittäjäpariskunta Noora Hautakangas ja Eero Ukkonen Relovesta kertovat.

Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta. Syksyllä 2023 aula saa täysin uuden ilmeen, kun muutostyöt valmistuvat ja uudet palvelut ovat avautuneet.

Suomalainen arkkitehtuuri, puinen muotoilu ja uniikit brändit luovat alueesta elämyksellisen kohtaamispaikan porttialueen keskiöön. Se tarjoaa mahdollisuuksia viihtyä ja virkistäytyä matkan aikana.

– Olemme ylpeitä siitä, että uudistunut Helsinki-Vantaa vastaa matkustajien mieltymyksiin ja tarjoaa jatkuvasti jotain uutta, minkä eteen olemme tehneet paljon töitä. Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin hiljattain Euroopan parhaaksi lentoasemaksi kokoluokassaan, joka on hieno saavutus ja osoitus siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen, Nora Immonen sanoo.