Hoppa över navigering

Efterlängtade Relove öppnade på Helsingfors-Vanda flygplats – gör högklassiga second hand-fynd före ditt flyg

Article published
07.08.2023 kl 16:00
Kuvassa Reloven kahvila ja työntekijä.
Resa
Världens första kombinerade second hand-konceptbutik och kafé på en flygplats, Relove, öppnade sina dörrar på Helsingfors-Vanda. Den unika butiken kombinerar begagnade kläder och accessoarer av hög kvalitet med ett populärt kafé.

Passagerare på Helsingfors-Vanda flygplats har nu en unik möjlighet att göra mer ansvarsfulla fynd i Reloves urval av högklassiga second hand-skatter. En second hand-konceptbutik som Relove finns inte på någon annan flygplats i världen än Helsingfors-Vanda.

Relove är ett finländskt familjeföretag, känt för sitt högkvalitativa second hand-sortiment, sin upplevelserika stämning och sina vackra dukningar. Nu kan du njuta av Reloves atmosfär också på Helsingfors-Vanda, till exempel över frukost eller lunch, samt göra förtjusande second hand-fynd för både kvinnor och män.

Njut av frukost och lunch utan att titta på klockan

Stanna för att njuta av Reloves mycket efterlängtade, stämningsfulla kafé innan du åker iväg eller när du återvänder till Helsingfors-Vanda. Prova en av Reloves handgjorda glutenfria bakverk, som en läcker bit tårta eller en mumsig avokadosmörgås, med ditt kaffe.

Innan ett tidigt morgonflyg kan du sätta dig ner för att njuta av en underbar frukost, som serveras hela dagen, medan jazzrytmer spelar i bakgrunden. Du hittar också rikligt med glutenfria och veganska produkter i kaféets utbud.

Relove ligger i den tidigare avgångshallen på Helsingfors-Vanda, som i och med Finavias utvecklingsprogram har blivit en del av gateområdet. På hösten 2023 får hallen ett helt nytt utseende när ändringsarbetet är klart och de nya tjänsterna har öppnats.

Reloves öppettider

Världens första second hand-konceptbutik på en flygplats öppnar på Helsingfors-Vanda

Helsingfors-Vanda tjänsteutbud fortsätter att växa: 17 nya restauranger och butiker öppnas på flygplatsen

Bild: Relove