Ohita navigaatio

Pysäköi autosi helposti Helsinki-Vantaalle syysloman ajaksi

Artikkeli julkaistu
09.10.2023 klo 14:40
Helsinki-Vantaan parkkihalli ja iloinen perhe
Matkustus
Finavian kattavat pysäköintipalvelut palvelevat Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajia kaikissa tarpeissa. Katso vinkkimme sujuvimpaan pysäköimiseen!

– Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua omalla autolla. Löydät pysäköintialueistamme sopivimman joka tarpeeseen, oli kyseessä sitten viikonloppureissu kaksin tai pidempi syyslomamatka koko perheen voimin, Helsinki-Vantaan pysäköinnistä ja maaliikennepalveluista vastaava johtaja Jukka Isomäki Finaviasta sanoo.

Syyslomailijoille Finavia suosittelee erityisesti P2, P3 ja P5 -pysäköintitaloja.

P2-talo tarjoaa lentoaseman leveämmät pysäköintipaikat, sähköautoilijoiden oman kerroksen ja suoran hissiyhteyden tuloaulaan. P3 on Helsinki-Vantaan taloista edullisin ja sopiikin pidempään pysäköintiin. P5 taas sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaisempaan pysäköintiin erinomaisen sijaintinsa ja hyvän hintansa ansiosta.

Lentoaseman edullisin pysäköinti löytyy Finavian P4-ulkoalueelta, josta on noin 400 metrin kävelymatka terminaaliin.

Lapsiperheille valinnanvaraa

Finavia on tehnyt lentoaseman pysäköinnistä helppoa myös lapsiperheille – kaikki pysäköintitalot ovatkin hyviä vaihtoehtoja pienimmille matkustajille.

– P5-talosta on helppo siirtyä autosta terminaaliin lyhyttä ja katettua kävelyreittiä pitkin. Kuitenkin P2-talon tilavuus, suora hissiyhteys terminaaliin sekä pysäköintialueen eriväriset kerrokset ja eläinhahmot saavat minut suosittelemaan sitä erityisen lämpimästi, Isomäki toteaa.

Varaa pysäköinti ennakkoon ja säästä

– Suosittelemme varaamaan pysäköinnin ennakkoon, jolloin saat varmistettua paikan haluamaltasi pysäköintialueelta ja parhaaseen hintaan, hän jatkaa.

Varaa pysäköintisi ennakkoon täältä.

Lue lisää:

Varaa pysäköinti ja autopesu ennakkoon Helsinki-Vantaalta – autosi pestään matkasi aikana

Sujuvoita matkaa kotoa lähtöportille – tilaa MyFlight-palvelu

Helsinki-Vantaan lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot