Ohita navigaatio

Eurowings aloittaa reittilennot Stuttgartista Rovaniemelle

Artikkeli julkaistu
03.07.2024 klo 13:00
Eurowingsin lentokone lentokentällä
Reitit & Kohteet
Saksalainen lentoyhtiö Eurowings aloittaa tammikuussa 2025 reittilennot Stuttgartista, Saksasta, Rovaniemen lentoasemalle. Reittiä lennetään ensi talvena kahdesti viikossa.

Lufthansa-konserniin kuuluva Eurowings liikennöi reittiä ensi talvena kahdesti viikossa: sunnuntaisin aikavälillä 19.1.−2.3.2025 ja tiistaisin aikavälillä 21.1.−18.2.2025. Reittiä lennetään 180-paikkaisella Airbus A320 -lentokoneella. Tarkat lentoaikataulut ja liput ovat saatavilla lentoyhtiön verkkosivuilta.

− Reittiavaus on upea uutinen ja hieno lisäys Eurowingsin jo valmiiksi kattavaan reittitarjontaan. Yhtiö tarjoaa ensi talveksi jopa 10 suoraa reittiyhteyttä Saksasta lentoasemillemme Suomessa. Säännölliset reittilentoyhteydet ovat erittäin tärkeitä Suomen saavutettavuudelle ja teemme Finaviassa paljon töitä kumppaneidemme kanssa niiden kehittämiseksi, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Eurowings on aikaisemmin ilmoittanut avaavansa uudet talvireitit Hampurista Rovaniemelle sekä Kittilään. Uusien avausten lisäksi Eurowings lentää ensi talvena myös Düsseldorfista Kajaaniin, Ivaloon, Kittilään, Kuusamoon ja Rovaniemelle sekä Berliinistä Rovaniemelle ja Helsinki-Vantaalle.

Muista Lufthansa-konserniin kuuluvista lentoyhtiöistä Lufthansa avaa reitin Frankfurtista Rovaniemelle, Edelweiss Air Zürichistä Kittilään ja Rovaniemelle, Austrian Airlines Wienistä Kittilään ja Ivaloon sekä Discover Airlines Frankfurtista Kittilään.

Tutustu Lapin lentoasemiin

Kuva: Eurowings