Ohita navigaatio

Edelweiss Airille kaksi uutta Lapin kohdetta: tarjoaa nyt talvella lentoja Zürichistä kaikille Finavian Lapin lentoasemille

Artikkeli julkaistu
07.05.2024 klo 11:00
Edelweiss Airin lentokone Kuusamon lentoasemalla
Reitit & Kohteet
Sveitsiläinen lentoyhtiö Edelweiss aloittaa joulukuussa 2024 suorat reittilennot Zürichistä sekä Kittilän että Rovaniemen lentoasemalle. Yhtiö avasi helmikuussa reitit Kuusamoon ja Ivaloon, joten Sveitsistä on jatkossa suoria reittilentoja jokaiselle Finavian Lapin lentoasemalle.

− Toivotamme uudet reitit Kittilään ja Rovaniemelle lämpimästi tervetulleiksi! Uusien avausten myötä Edelweiss tarjoaa talvella reittilentoja kaikille neljälle Lapin lentoasemallemme. Se on vahva osoitus työstä, jota teemme matkailualan kumppaneidemme kanssa Suomen saavutettavuuden eteen, jossa säännölliset reittilentoyhteydet ovat erittäin tärkeitä, Kittilän lentoaseman päällikkö ja Finavian Lapin lentoasemien aluejohtaja Jonna Pietilä sanoo.

Reittiä Zürichistä Kittilään lennetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin, aikavälillä 11.12.2024−26.3.2025.

Rovaniemelle Edelweiss lentää kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin, aikavälillä 12.12.2024−27.3.2025. Reittejä liikennöidään 174-paikkaisilla Airbus A320 -lentokoneilla.

Lufthansa Groupiin kuuluva Edelweiss aloitti lennot Ivaloon ja Kuusamoon viime helmikuussa. Reitit jatkuvat joulukuusta alkaen pidemmällä kaudella, minkä lisäksi Ivalo saa yhden viikkovuoron lisää.

Lentojen tarkat aikataulut sekä liput ovat saatavilla lentoyhtiön verkkosivuilta.

Kuva: Salla Karhumaa.

Katso myös:

Tutustu Kittilän lentoasemaan.

Tunnetko jo Kittilän elämykset? Koettavaa riittää ympäri vuoden

Tutustu Rovaniemen lentoasemaan.

Tutustu Rovaniemeen, Suomen arktiseen pääkaupunkiin